Oulun yliopiston tiedonhaun tieteenalaoppaat

 

Vähän kättä pidempää opintoihin! Käytä tiedonhaun tieteenalaoppaita opinnoissasi!

RSS Ruokaa?

  • 24.4.2014 Vanilla
    Jauheliha-makaronilaatikkoa,151 [S] Maksakastiketta,137 [S] Juurespihvejä ja kesäkurpitsaraita,80+64 [S] Ground meat and macaroni casserole Fried liver stew Root vegetable patties and zucchini sauce White bean soup Salaattitorin keitto:Kesäkeittoa, 33 PÄIVÄN SMOOTIE: […]
  • 24.4.2014 Aularavintola
    Maanantai 03.06AULARAVINTOLA SULJETTU 3.6-28.7.2013 […]
  • 24.4.2014 Snellmania
    Ravintola Snellmania on suljettuna 25.4.-30.9.2013 välisen ajan remontin vuoksi. […]
  • 24.4.2014 Discus
    Jauheliha- makaronilaatikkoa Maksakastiketta Juurespihvejä, kesäkurpitsaraita Valkopapukeittoa […]
  • 24.4.2014 Apajankahvila
    Vain kahvilapalvelut […]
  • 24.4.2014 Julinia
    Jauhelihamakaronilaatikkoa [S] Kcal 1517100G Maksakastiketta [S] Kcal 137/100G Juurespihvejä ja kesäkurpitsaraita [S] Kcal 80+64/100G Valkopapukeittoa Kcal 80/100G Ground meat and macaroni casserole Fried liver stew Root vegetable patties and zucchini sauce White bean soup […]
  • 24.4.2014 Pruxis
    Jauheliha-makaronilaatikkoa (S) 151kcal/100g Maksakastiketta (S) 137kcal/100g Juurespihvejä (S)ja kesäkurpitsaraita (S)80+64kcal/100g Valkopapukeittoa 80kcal/100g Ground meat and macaroni casserole Fried liver stew Root vegetable patties and zucchini sauce White bean soup […]
  • 24.4.2014 Kastari
    Maanantai 03.06Lindströminpihvejä L, ruskeaa kastiketta L ja paistettua sipulia [S] M,G Kcal 174+48+12/100G Parsakaali-vuohenjuustokastiketta [S] VL, saa M,G Kcal 115/100G Kaali-kasviskeittoa L,G Kcal 15/100G Ground meat steaks with beetroot, brown basic sauce and fried onion Broccoli and goat cheese sauce Cabbage soup with vegetables […]
  • 24.4.2014 Minttu
    Jauheliha-makaronilaatikkoa Kanaviillokkia Valkopapukeittoa Kuningatarvaahtoa Minced meat and macaroni casserole Chicken stew with curry White bean soup Berry mousse 3.6 alkaen olemme avoinna: Ma-Pe: 9.00 - 14.30 Lounas: 11.00 - 13.30 […]