Uutiset Henna Määttä

Dare To Learn 5.-6.9.2017

Mikä ravistaa oppimisen kenttää seuraavaksi? 

Dare to Learn on uusi ja arkailematon, kansainvälinen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 5.-6.9. Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtuma tuo yhteen 3000 oppimisesta ja inhimillisestä kehityksestä kiinnostunutta tulevaisuuden muuttajaa. Kahden päivän aikana pääset verkostoitumaan alan moniin eri ammattilaisiin ja opit laatikon ulkopuolelta.

Dare to Learn on jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin nähty. Maailma on jo pähkinöissä teknologiasta; haluamme, että sama energia ympäröi myös elinikäisen oppimisen ja inhimillisen kehityksen. Tapahtuma koostuu oppimisen tulevaisuutta käsittelevistä teemapoluista, inspiroivista puheenvuoroista ja ennen kaikkea erilaisista työpajoista ja yhteistoiminnallisesta ohjelmasta. Ohjelma soveltuu kaikille, joita kiinnostaa yksilöiden ja yhteisöjen oppiminen.

Kiinnostuitko?

OYY tarjoaa 10 opiskelijalle kahden päivän lipun (yhden lipun arvo 29€/kpl). Lisäksi OYY korvaa tapahtumaan lähetettävien opiskelijoiden matkakuluista kuitteja vastaan 50€. Tartu tähän hienoon tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 26.6.2017 mennessä. Valituille opiskelijoille kerrotaan valinnasta 28.6.2017 mennessä.

Tsekkaa Dare:n Facebook-tapahtuma!

Lisätietoja: Koulutuspoliittinen asiantuntija Henna Määttä kopoasiantuntija@nulloyy.fi