OYY_banneri-jarjestot
Näytä lisää

OYY tukee järjestöjä

OYY tukee yhdistysluettelossaan olevia järjestöjä avustuksin, koulutuksin ja neuvonnalla. Yhdistysluetteloon voi liittyä mikä tahansa yhdistys, jonka jäsenistä yli puolet on OYY:n jäseniä. Yhdistysluetteloon liittyminen tapahtuu ilmoittamalla halukkuudesta OYY:n kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntijalle.

HUOM! Niiden yhdistysten, jotka ovat jo yhdistysluettelossa, tulee joka vuoden alussa käydä päivittämässä tietonsa Järjestöportaaliin säilyäkseen ylioppilaskunnan yhdistysluettelossa (oikeus avustuksiin ja koulutuksiin).

Vastaan tulevissa kysymyksissä voi aina kääntyä hallituksen ja henkilökunnan puoleen. Järjestöasioissa ota yhteyttä tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaan ttya@nulloyy.fi.

Kaikki järjestöille menevät viestit ja tiedotteet kulkevat ainejärjestöt- ja harrastejärjestöt-sähköpostilistojen kautta. Saadakseen ajankohtaiset tiedotteet ja koulutuskutsut pitää yhdistyksen koko hallituksen tai hallituksen jäsenen kuulua toiselle näistä listoista. Listoille voi liittyä ja poistua osoitteessa oyy.fi/sahkopostilistat.

Järjestöportaali on aktiivin koti

Ylioppilaskunnan järjestöasiat pyörivät järjestöportaalissa. Sieltä voi ladata tärkeimmän dokumentit, ilmoittautua tapahtumiin ja koulutuksiin sekä jättää avustushakemukset. Jos järjestölläsi ei ole tunnusta portaaliin, pyydä se osoitteesta jarjestosihteeri@nulloyy.fi.

Hyödyllisiä linkkejä

 

OYY:n Ilmoitustaulu

Haluatko tietää lisää siitä, mitä ylioppilaskunnassa tapahtuu?

Haluatko tietää lisää siitä, mitä ylioppilaskunnassa tapahtuu?

Tilaa oyytiedotus-lista. Saat viikkokirjeessä sähköpostiisi kaikki ajankohtaiset asiat.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta Flickr

Lisää kuvia