Pysy kärryillä!

Ylioppilaskunta tarjoaa jäsenpalveluna sinulle erilaisia informaatiokanavia, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Viestimme erilaisista opiskelijatapahtumista ja -tilaisuuksista Facebook-sivullamme, Twitterissä, OYY:n blogissa ja Instagramissa sekä sähköpostitse.

Sähköpostilistoillemme voit liittyä täältä.

OYYtiedotus-lista

OYYtiedotus-sähköpostilistalla tiedotamme kaikkia opiskelijoita koskevista asioista ja OYY:n tapahtumista viikkokirjeen kautta. Useimmat ainejärjestöt ovat tilanneet listan ja moderoivat sieltä alakohtaiset viestit jäsenilleen. Voit tiedustella tilauksesta ja moderointipolitiikasta oman ainejärjestösi tiedotusvastaavalta tai tilata suoraan listan itsellesi.

Teemalistat

Teemalistoille erilaiset toimijat saavat lähettää tiedotteita omista tapahtumistaan ja menoistaan. Listoja moderoi ylioppilaskunnan viestintäsihteeri.

Bileet: Bilelista on kaikkien bailuhirmujen unelmalista, jolla ainejärjestöt ja oululaiset tapahtumajärjestäjät tiedottavat omista pirskeistään.
Liikunta: Liikuntalistan kautta saat tietoa erilaisista urheilutapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista.
Harraste: Harrastelistan kautta tulevat tiedotteet muista kuin liikunnallisista harrastusmahdollisuuksista.
Kulttuuri: Kulttuurilistalla tiedotamme erilaisista kulttuuritapahtumista.

Lisäksi kaikilla jaostoilla ja valiokunnilla on omat sähköpostilistansa, joiden kautta saat hyvin tarkkaan kohdennettua tiedotusta.