home_sweet_homeKävitkö vaihdossa tai harjoittelussa?  Eikö kaverit enää jaksa kuunnella ahaa-elämyksistäsi ja siitä kuinka hienosti maailmalla meni? Tai onko hankala pukea oppimaasi sanoihin? Ylioppilaskunnan Home Sweet Home? -iltamassa pääsee jakamaan kokemuksia kohtalokavereiden kanssa.

Seuraava iltama on keskiviikkona 22. tammikuuta 2013 klo 17:00 Humus-kuppilassa. Ilmoittaudu alla.

Ylioppilaskunnassa tiedetään, että paluu arkeen opiskelijavaihdon tai kansainvälisen harjoittelun jälkeen ei aina suju kuin unelma. Monesti tuntuu jopa siltä, että omasta maasta on tullut se  ”muu maa mustikka” sen mansikkamaan jäädessä sinne ulkomaille. Tämän takia järjestämme joka lukukauden alussa paluuiltaman ulkomailta takaisin tulleille opiskelijoille.

Rennon Home Sweet Home! -illan meiningeissä pistetään mustikat ja mansikat ruotuun, nautitaan kohtalokavereiden seurasta ja jutellaan omista kokemuksista! Onko erilaiset fiilikset elämästä vaihdon jälkeen? Miten se on vaikuttanut elämänkuvaasi tai opintoihisi? Saiko vaihtokokemuskesta uusia ajatuksia työelämää varten? Jäikö kenties kansainvälistymiskipinä? Miten kansainvälistä toimintaa voi jatkaa täällä Oulussa?

Illan aikana kuullaan myös yliopiston kv-tiimiltä jatkotoimenpiteistä ja jaetaan muitakin vinkkejä paluuta varten. Tilaisuus kestää parisen tuntia. Snacks-tarjoilu!

Iltamista tiedotetaan mm. tapahtumakalenterissa sekä SoleMoven kautta.