Tuukko nää mukkaan?

Tuukko nää mukkaan -tapahtumat ovat kaikille opiskelijoille avoimia, päihteettömiä ja rentoja tilaisuuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tuu mukkaan yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla.

Syksyn 2017 Tuukko nää mukkaan -tapahtumat:

Ke 27.9. Perheellisten iltapäivä
Lämsänjärven leirikeskuksessa (Hiihtomajantie 2) on klo 16–19 luvassa makkaranpaistoa, nokipannukahvittelua sekä ulkoilua ja yhdessä oloa. Huonon sään sattuessa myös sisätilat ovat käytössämme.

Ti 10.10. Hengailuilta: metsäretki luontoon
Hyvinvointiviikon hengailuillassa ulkoillaan metsässä. Retkellä pysäh­dytään myös paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Lähtö humanisti­pallolta klo 16. Mukana myös Oulun yliopiston partiolippukunta SOOPA.

Ti 31.10. Haastava kaamos – info- ja keskustelutilaisuus
YTHS:n asiantuntija antaa selviytymisvinkkejä syksyn pimeyteen teemal­la kaamos, valo ja liikunta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Tellus Stagelle klo 16.

Ti 21.11. Hengailuilta: pelejä ja pannareita
Tule pelaamaan lau­ta- ja roolipelejä sekä syömään pannaria klo 16 alkaen Humus-kahvilaan. Mukana myös Oulun yliopis­ton roolipelikerho CRYO ry.

Ma 11.12., ti 12.12. ja to 14.12. Kauneimmat joululaulut
Tule laulamaan ja/tai kuuntelemaan kauneimpia joululauluja maanantaina Linnanmaalla Cafe Hubiin, tiistaina Kontinkankaalla ravintola Medisiinaan sekä torstaina Linnanmaalla ravintola Kastariin klo 13.00-14.30. Laulattajana ja säestäjänä kirkkomuusikko Taina Voutilainen avustajineen. Isäntänä yliopistopastori Ari Savuoja, jolta saat ovelta lipun ilmaista glögiä/kahvia ja joulutorttua varten!

Tuukko nää mukkaan -tapahtumat löydät myös Facebookista!

the hexfordgolf championship-2

Tuukko nää mukkaan -tapahtumia organisoi YTHS:n Oulun terveyspalveluyksikön terveystyöryhmä. Tapahtumien yhteistyökumppaneina toimivat mm. OYY, Oulun yliopisto, YTHS, Oulun korkeakoululiikunta sekä Evankelis-luterilaisen kirkon oppilaitostyö.

Lisätietoa: Sosiaalipoliittinen asiantuntija, sopoasiantuntija@nulloyy.fi, 0405265821