Ylioppilaskunta työnantajana

sydänsydänYlioppilaskunta on nuorekas työyhteisö, jossa pääset kehittämään kykyjäsi ja oppimaan jatkuvasti uutta.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on Pohjois-Suomen suurin nuorisojärjestö. Työllistämme neljä kokoaikaista asiantuntijaa, pääsihteerin, hallintosihteerin, kanslistin sekä Oulun ylioppilaslehden päätoimittajan ja toimitusapulaisen. Strategiassamme linjaamme, että ylioppilaskunta on Pohjois-Suomen paras järjestötyönantaja ja haluttu työpaikka.

Emme välttämättä voi kilpailla palkoilla yksityisen sektorin kanssa, mutta tällaista joustavuutta, oppimismahdollisuuksia, inspiroivaa työympäristöä ja meininkiä on vaikea löytää muualta! Opintojen suorittaminen työn ohessa on täysin mahdollista, ja kannustamme työntekijöitä oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen. OYY tekee läheistä yhteistyötä oululaisten ja kansallisten toimijoiden kanssa, joten ylioppilaskunnan työntekijänä pääset myös verkostoitumaan monenlaisten ihmisten kanssa.

Ylioppilaskunta on ollut monelle tulevaisuuden tekijälle ponnahduslauta seuraaviin haasteisiin. Rekrytoimme uusia työntekijöitä vuosittain. Seuraa työpaikkailmoituksiamme ja liity joukkoon!