Uutiset Hennamari Toiviainen

Opiskelija, asumislisä lakkaa – hae asumistuki ennen ruuhkaa

Opintotuen asumislisän maksaminen päättyy heinäkuun lopussa. Suomessa vuokralla asuvat opiskelijat voivat saada yleistä asumistukea 1.8.2017 alkaen.

Opiskelijan kannattaa hakea yleistä asumistukea heti, kun hän tietää, missä ja kenen kanssa asuu ja mitä suurin piirtein tienaa ensi syksynä. Soluasunnossa asuva voi hakea tukea yksin. Kela kehottaa jättämään asumistukihakemuksen mahdollisimman pian. Yleisen asumistuen piiriin on tulossa yli 150 000 uutta saajaa, joten ruuhkaa on odotettavissa.

Yleistä asumistukea voi hakea verkossa www.kela.fi/asiointi tai lomakkeella AT 1.

Lisätietoja:
Opiskelijoiden asumistuen muutokset 1.8.2017

Uutiset Aino-Kaisa Manninen

OYY:n toimisto palvelee seuraavan kerran 31.7.2017

OYY

OYY:n toimisto on nyt kesän ajaksi suljettu. Toimistomme palvelee jälleen 31.7.2017 alkaen maanantaista torstaihin klo 8-16 (suljettu lounastauon ajaksi klo 11-11.30) Perjantaisin klo 8-14. Syksyn pidennetyt aukioloajat ovat voimassa elo- ja syyskuun ajan.

Kiireellisissä asioissa voi olla yhteydessä hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvistiin (26.6.–30.6.2017 ja 10.7.–23.7.) (hpj@nulloyy.fi, 040 523 1821) tai pääsihteeri Aino-Kaisa Manniseen (1.7.-9.7.2017 ja 24.7.-30.7.) (paasihteeri@nulloyy.fi, 040 523 1822).

Aurinkoista kesää!

Uutiset Aino-Kaisa Manninen

OYY:n tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaksi valittiin Asta Salomaa

Asta_Salomaa2

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut kokouksessaan 21. kesäkuuta ylioppilaskunnan uudeksi tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaksi Asta Salomaan. Hän aloittaa työssään elokuussa.

– Erityisesti Astassa vakuuttivat hänen laaja tapahtumatuottamisosaamisensa, organisointitaitonsa, järjestöhallinnon tuntemuksensa ja hänen ennakkoluulottomat ideansa OYY:n tapahtumatuotannon kehittämiseksi. Hänen osaamisensa täydentää työyhteisöämme erinomaisesti, iloitsee OYY:n hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvist.

Asta Salomaa on työskennellyt aiemmin muun muassa The Irish Festival of Oulun vastaavana tuottajana sekä NSSS 2017 -opiskelijakuorofestivaalin gaalakonsertin tuottajana. Vuonna 2015 Salomaa toimi Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa Vulcanalian ensimmäisenä tapahtumaharjoittelijana.

– Palaan innoissani uudestaan töihin Oulun yliopiston ylioppilaskuntaan. Haluan tehdä ylioppilaskunnan tapahtumia ja edunvalvontatyötä koko sydämelläni, Asta Salomaa hehkuttaa.  

Salomaa opiskelee musiikkikasvatusta Oulun yliopistossa ja on valmistunut kasvatustieteiden kandidaatiksi vuonna 2016.

Tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa ylioppilaskunnan tapahtumatoiminta ja sen kehittäminen sekä ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen neuvonta ja koulututtaminen. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu kansainvälisten opiskelijoiden tukeminen osaksi yliopistoyhteisöä ja neuvonta.

Lisätiedot:

Joel Kronqvist
hallituksen puheenjohtaja
joel.kronqvist@nulloyy.fi
040 523 1821

Asta Salomaa
tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntija 1.8.2017 alkaen
asta.salomaa@nullgmail.com
040 716 8183

Rekrytointi, Uutiset HennaMaatta

Hae opiskelijajäseneksi koulutusneuvostoon!

Millaisiin koulutuksen kehittämisen hankkeisiin yliopistomme kohdistaa strategiarahaa? Miten koulutuksen laatua mitataan ja miten palautetta hyödynnetään? Millaisia aloitteita yliopistomme tulisi tehdä koulutuspolitiikkaan liittyen? Näihin ja moniin muihin asioihin pääset vaikuttamaan koulutusneuvostosta käsin!

Koulutusneuvosto tukee rehtoraattia koulutuksen edistämisessä, tekee koulutuspolitiikkaan ja koulutuksen kehittämiseen liittyviä aloitteita sekä arvioi perus- ja jatkokoulutuksen laatua. Koulutusneuvoston jäsenet edustavat alansa asiantuntemusta sekä monipuolisesti eri tieteen- ja koulutusaloja. Koulutusneuvostossa on kaksi varsinaista opiskelijajäsentä ja heidän toimintansa tukena ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen asiantuntija puhe- ja läsnäolo-oikeudella. Koulutusneuvoston työskentely kieli on pääasiallisesti englanti.

Opiskelijajäseneltä edellytetään sujuvaa englannin kieltä, rohkeutta ja halukkuutta vaikuttamiseen sekä valmiutta perehtyä ajankohtaisiin koulutuspoliittisiin suuntauksiin. Aiempi kokemus järjestötoiminnasta tai hallinnon opiskelijaedustajana toimimisesta katsotaan eduksi. Päätöksen rehtorille esitettävästä opiskelijajäsenestä tekee ylioppilaskunnan hallitus. Haku koulutusneuvoston opiskelijajäseneksi päättyy 7.8.2017. Hakeminen tapahtuu osoitteessa halloped.fi

Koulutusneuvoston kokoukset syksyllä 2017 ovat ke 4.10. ja 13.12. klo:12-16. Valittavan opiskelijajäsenen kausi päättyy 31.12.2017.

 

Lisätietoja: koulutuspoliittinen asiantuntija Henna Määttä kopoasiantuntija@nulloyy.fi

Uutiset HennaMaatta

Dare To Learn 5.-6.9.2017

Mikä ravistaa oppimisen kenttää seuraavaksi? 

Dare to Learn on uusi ja arkailematon, kansainvälinen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 5.-6.9. Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtuma tuo yhteen 3000 oppimisesta ja inhimillisestä kehityksestä kiinnostunutta tulevaisuuden muuttajaa. Kahden päivän aikana pääset verkostoitumaan alan moniin eri ammattilaisiin ja opit laatikon ulkopuolelta.

Dare to Learn on jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin nähty. Maailma on jo pähkinöissä teknologiasta; haluamme, että sama energia ympäröi myös elinikäisen oppimisen ja inhimillisen kehityksen. Tapahtuma koostuu oppimisen tulevaisuutta käsittelevistä teemapoluista, inspiroivista puheenvuoroista ja ennen kaikkea erilaisista työpajoista ja yhteistoiminnallisesta ohjelmasta. Ohjelma soveltuu kaikille, joita kiinnostaa yksilöiden ja yhteisöjen oppiminen.

Kiinnostuitko?

OYY tarjoaa 10 opiskelijalle kahden päivän lipun (yhden lipun arvo 29€/kpl). Lisäksi OYY korvaa tapahtumaan lähetettävien opiskelijoiden matkakuluista kuitteja vastaan 50€. Tartu tähän hienoon tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 26.6.2017 mennessä. Valituille opiskelijoille kerrotaan valinnasta 28.6.2017 mennessä.

Tsekkaa Dare:n Facebook-tapahtuma!

Lisätietoja: Koulutuspoliittinen asiantuntija Henna Määttä kopoasiantuntija@nulloyy.fi

 

Rekrytointi, Uutiset Aino-Kaisa Manninen

Hae OYY:n tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaksi!

We are recruiting!

Tule tekemään kanssamme yhteistä ylioppilaskuntaa!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee
TAPAHTUMATUOTTAJA-YHTEISÖASIANTUNTIJAA

1.8.2017 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijana pääset kehittämään yhteistä ylioppilaskuntaa 11 000 jäsenemme kanssa sekä vahvistamaan ylioppilaskuntaa etu- ja palveluorganisaationa. Ylioppilaskunnan lakisääteisenä velvollisuutena on edistää yhteisönä jäsentensä yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. OYY:n toiminnan päämäärä on opiskelijan hyvä elämä.

Tehtäviisi kuuluvat järjestöjen neuvonta ja koulutus, järjestöviestintä, järjestöavustukset, ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan koordinointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Tehtävänkuvan osana on kansainvälisten opiskelijoiden neuvonta ja palvelu sekä edunvalvonta. Tuet aloittavia suomalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita kiinnittymään yliopistoyhteisöön. Tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijana vastaat ylioppilaskunnan tapahtumien, kuten vuosijuhlaviikon ja lukukauden avajaistapahtuma Vulcanalian järjestämisestä, ja koko ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan kehittämisestä.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää

  • erinomaisia organisointitaitoja
  • kokemusta tapahtumien järjestämisestä
  • perehtyneisyyttä järjestötoimintaan sekä järjestöhallinnon kokemusta ja osaamista
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • paineensietokykyä

Lisäksi katsomme eduksi

  • kansainvälisen kokemuksen
  • edunvalvontakokemuksen
  • kouluttamiskokemuksen
  • opiskelijakulttuurin tuntemuksen

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Pohjapalkka on 1810,46 euroa kuukaudessa (ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@nulloyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään maanantaina 19.6.2017 klo 12.00., otsikkoriville maininta ”Tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään 21.6.2017. Huomaathan aikataulun tiiviyden hakiessasi tehtävää.

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Hakemukset käsitellään haun ensimmäisessä vaiheessa anonyymeinä.

Lisätietoja tehtävästä:
Aino-Kaisa Manninen, pääsihteeri, paasihteeri@nulloyy.fi, 040 523 1822.

 

Uutiset Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus

Uusi ravintolatoimija Linnanmaan kampukselle

Ravintolakilpailutuksen voitti Juvenes-Yhtiöt Oy. Uusi ravintoloitsija aloittaa 1.7.2017. Kilpailutuksen piirissä olivat Campus Shop (”paperikauppa”) ja kaikki Linnanmaan kampuksen opiskelijaravintolat Kastaria lukuunottamatta.

Seuraavat tiedot Juveneksen sivuilta:

Juvenes on monialainen konserni, joka tuottaa ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita, kioskipalveluita sekä paino- ja julkaisupalveluita. Juvenes-Yhtiöt Oy konsernissa työskentelee 140 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2015 oli 17 miljoonaa euroa. Juveneksen ravintoloissa tarjotaan vuosittain keskimäärin 1,4 miljoonaa ateriaa. Juvenes Print on yksi valtion yhteishankintayksikkö Hanselin päätoimittajasta painotuotteiden osalta. Juvenes-Yhtiöt Oy:n omistavat Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnat tasaosuuksin.

Lue lisää Oulun ylioppilaslehdestä täältä. 

 

 

Uutiset Juuli Juntura

Projektirahoitusta opiskelijoiden tuutorointitoimintaan

Universitas-rahoitusta on myönnetty Verba ry:n tuutorointitoimintaan. Projektin tarkoituksena on sujuvoittaa etenkin uusien opiskelijoiden sopeutumista yliopisto-opiskeluun, luoda uudenlaista opiskelukulttuuria kielten opiskelijoille ja järjestää yhteisöllistä toimintaa opintoihin liittyen.

Aiemmin tänä vuonna Universitas-rahoitusta on myönnetty kirjallisuuden proseminaari -tutkielmien esittelytilaisuutta varten. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä kirjallisuuden tutkimukselle muun muassa tulevien yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa.

Universitas-hankeraha myönnetään koulutuksen rahoituksesta, ja sen myöntämisestä päättävät yliopiston ja ylioppilaskunnan edustajat. Vuodelle 2017 Universitas-rahaa on varattu yhteensä 20 000 euroa. Universitas-rahoitusta myönnetään opiskelijoiden suunnittelemille, esimerkiksi koulutuksen kansainvälistämistä ja työelämärelevanssia sekä opintojen sujuvuutta tukeville projekteille. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen universitas(at)oyy.fi. 

Lisätietoja Universitas-hankkeesta:
http://www.oyy.fi/jarjestoille/universitas/
OYY:n kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntija, kvjaasiantuntija(at)oyy.fi

Uutiset Janne Hakkarainen

21: OYY:n toimiston kesäaukioloajat, Get yourself a free and digital student card

1. OYY:n toimiston kesän aukioloajat, kesäloma ja syksy 2017
2. Lataa itsellesi ilmainen ja digitaalinen opiskelijakortti! Get yourself a free and digital student card!
3. Opiskelijan toimeentulotuki / Basic social assistance for students
4. Huomasitko jo uudet sisällöt Oulun ylioppilaslehden sivuilla? / Check out Oulu Student Magazine’s new conten
5. Anna palautetta YTHS:lle / Give feedback to FSHS

1. OYY:n toimiston kesän aukioloajat, kesäloma ja syksy 2017

Toimistomme on viimeistä päivää auki ennen kesälomaa torstaina 15.6.

Aukioloaikamme 15.6 saakka ovat maanantaista torstaihin klo 10-14, perjantaisin toimisto on suljettu.

Kanslia palaa kesälomalta syksyn kiireisiin 31.7. maanantaina. Elo- ja syyskuun ajan aukioloaikamme ovat maanantaista torstaihin klo 8-16, perjantaisin klo 8-14.

OYY päivystää perinteisesti syksyisin viikon ajan Kontinkankaan kampuksella. Tänä syksynä päivystys sijoittuu viikolle 33, 14.-18.8. Kontinkankaan kampuksen päärakennuksen aulassa sijaitseva päivystys palvelee manantaista torstaihin klo 9-15, perjantaina klo 9-13.

2. Lataa itsellesi ilmainen ja digitaalinen opiskelijakortti! Get yourself a free and digital student card!

Helpoin ja edullisin tapa päästä käsiksi kaikkiin opiskelijaetuihin on ilmaisen, digitaalisen opiskelijakortin lataaminen. Frank App on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille. Lataa sähköinen opiskelijakortti ja sinulla on samat edut käytössäsi kuin perinteisellä muovisella opiskelijakortilla. Frank App on saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tietosi päivittyvät automaattisesti opiskelijakorttiin (joka tarkoittaa, ettei sinun tarvitse enää jonottaa lukuvuositarroja OYY:n toimistolta) ja sovelluksen käyttöönotossa menee vain muutama minuutti. Lisää tietoa Frank Appin lataamisesta saat osoitteesta www.frank.fi.

The easiest and most affordable way to get access to your student discounts is to download the free digital student card Frank App, available on iOS and Android. Download the app and you’ll have access to all the benefits of the plastic student card in digital form. Frank App is available in Finnish, English and Swedish. Your information will automatically be updated to the digital student card (this means no longer queuing for those student card stickers), and it takes just a couple of minutes to start using the app. More information about downloading Frank App at www.frank.fi.

3. Opiskelijan toimeentulotuki / Basic social assistance for students

Opiskelija on tietyin ehdoin oikeutettu toimeentulotukeen kesäaikana. Jos sinulla ei ole kesäajalle toimeentuloa ja joudut turvautumaan toimeentulotukeen, voit vielä hakea Oulun kaupungin kesätyöpaikkoja 9.6. asti. Kesätöiden hakeminen on edellytys täysimääräisen toimeentulotuen myöntämiselle. Lisätietoja:

Students can get social assistance from Kela with certain conditions. To get the full social assistance you have to apply for summer jobs. You can still apply the summer jobs of the city of Oulu until 9th of June. More information:

4. Huomasitko jo uudet sisällöt Oulun ylioppilaslehden sivuilla? / Check out Oulu Student Magazine’s new content

Muistathan, että vuonna 2017 Oulun ylioppilaslehteä ei julkaista enää paperilehtenä, vaan printistä tutut sisällöt löytyvät nyt osoitteesta www.oulunylioppilaslehti.fi.

Tutustu esimerkiksi kasvatustieteiden tilahankkeen viimeisimpiin käänteisiin, pitkään ilmiöjuttuun Oulun yliopiston tohtoripromootiosta, promootiokulkueesta koottuun kuvagalleriaan ja Oulun yliopiston alumnin Laura Vanhasen haastatteluun.

Just a reminder:  Oulu Student Magazine went digital this year, so you’ll find all of our articles on our website at www.oulunylioppilaslehti.fi. Want to know why there are so many guys in STEM fields or what kind of challenges multicultural marriages face? Check out our English content here: http://www.oulunylioppilaslehti.fi/category/in-english

5. Anna palautetta YTHS:lle / Give feedback to FSHS

Ruusuja tai risuja YTHS:lle? Muista antaa palautetta asioinnistasi. Voit antaa palautetta esim. nettisivujen kautta: https://asiointi.yths.fi/palaute. Jos jätät yhteystietosi, palautteeseesi myös vastataan.

Thanks or complaints to FSHS? Remember to give feedback to FSHS for example via the website: https://asiointi.yths.fi/en/web-services. FSHS will also give an answer to your message if you write your contact details.

Uutiset Janne Hakkarainen

20: Frisbee Golf Experiment 17.5. / Rahoitusta opiskelijalähtöisille projekteille

Luet viikoittain ilmestyvää OYY:n viikkokirjettä. Jos haluat oman viestisi viikkokirjeeseen, lähetä se (mieluiten suomeksi ja englanniksi) kuluvan viikon torstaihin klo 15 mennessä osoitteeseen viikkokirje@nulloyy.fi. Ei liitetiedostoja.

You’re reading the weekly OYY newsletter. If you wish to have your own message in the next newsletter, please send it to viikkokirje@nulloyy.fi by 3 p.m. this Thursday. No attachment files.

1. Tuukko nää mukkaan? Frisbeegolfkokeilu ke 17.5. / Will you join us? Frisbee Golf Experiment Wed. 17.5.
2. Mitä on opiskelijan hyvä elämä? -keskustelutilaisuus / What is student’s Good Life
3. Rahoitusta opiskelijalähtöisille projekteille!

1. Tuukko nää mukkaan? Frisbeegolfkokeilu ke 17.5. / Will you join us? Frisbee Golf Experiment Wed. 17.5.

Tuu kokkeilee frisbeegolfia Meri-Toppilan upealle radalle klo 17 alkaen. Oulun frisbeeseuran ohjaaja opastaa lajin salaisuuksin ja frisbeekiekotkin järjestyvät seuran puolesta. Aiempaa lajin kokemusta et tarvitse.

Tuukko nää mukkaan -tapahtumat ovat kaikille opiskelijoille avoimia, päihteettömiä ja rentoja tilaisuuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tuu mukkaan yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla.

Welcome to try Frisbee Golf in the Meri-Toppila Frisbee Golf track at 17. An instructor from Oulu Frisbee Golf Club will instruct you to the secrets of the game. Frisbees will be provided by the Club. You don’t need any experience to come and try.

Will you join us? events are non-alcoholic and free for everyone. Come by yourself or with friends!

2. Mitä on opiskelijan hyvä elämä? -keskustelutilaisuus / What is student’s Good Life?

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään mikä tekee sinut onnelliseksi? Onko sinulla aikaa tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja tiedätkö mikä sinulle on oikeasti tärkeää? Monen opiskelijan stressaavaan arkeen kuuluu vaatimuksista suoriutuminen, deadlinesta seuraavaan selviytyminen ja jatkuva arvioinnin kohteena olemisen paine. Jaksamisen vähenemisen myötä vähenee myös omasta onnellisuudesta huolehtiminen. Tämän keskustelutilaisuuden tavoitteena on herätellä ajatuksia mitä muuta opiskelijan hyvään elämään kuuluu kuin opintopisteiden suorittaminen. Kuinka omien arvojen mukaiset valinnat lisäävät hyvinvointia ja miten merkityksellisestä vapaa-ajasta saa lisää opiskelukykyä. Tule Tellus Stagelle ti 16.5. klo 14:15-16 pohtimaan omaa hyvää elämääsi ja kuulemaan eri näkökulmia aiheesta. Keskustelemassa opintopsykologiharjoittelija Ilona Parviainen, yliopistopastori Ari Savuoja ja ylioppilaskunnan sosiaalipoliittinen asiantuntija Hennamari Toiviainen.

Have you had time to think what actually makes you happy? Are you doing things that are meaningful and important to you?  Many students are facing constant pressure of high performance, comparison and demands. The purpose of this event is to find new ways to live more meaningful life, to learn how values based actions increases your well-being and how meaningful free time gives more ability to study. Welcome to Tellus Stage on 16th May at 14:15-16 to discuss about the topic with Study Counselling Psychologist trainee Ilona Parviainen, University Chaplain Ari Savuoja and Specialist in Social Affairs of the Student Union Hennamari Toiviainen.

3. Rahoitusta opiskelijalähtöisille projekteille!

Tuntuuko sinusta, ettei tutkinto-ohjelmasi tarjoa riittävästi työelämätaitoja? Onko sinulla idea, kuinka koulutusalasi kansainvälisyyttä, työelämärelevanssia tai opintojen sujuvuutta voisi parantaa, mutta rahoitus puuttuu? Haluaisitko järjestää kurssin eri alojen opiskelijoiden kanssa? Ideoi opintoja tukeva projekti ja hae sille Universitas-rahoitusta! Tämän kevään viimeiset Universitas-hakemukset käsitellään 18.5., joten lähetä vapaamuotoinen hakemus 17.5. mennessä osoitteeseen universitas(at)oyy.fi. Hakemuksessa tulee olla projektin suunnitelma ja alustava budjetti.  Lue lisää Universitas-hankkeesta: www.oyy.fi/jarjestoille/universitas/

Lisätietoja: OYY kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntija Juuli Juntura, kvjaasiantuntija(at)oyy.fi

Funding for student-centered projects!

Do you feel that your degree programme does not offer enough employability skills? Do you have an idea how the internationality, employability or fluent progress of studies could be improved? Would you like to make a course together with students from different fields of study? Think up a project that supports studies and apply for Universitas funding! The last applications of this spring will be handled on 18th of May, so send your application by 17th of May to universitas(at)oyy.fi. The application should include the project plan and the preliminary budget. Read more about Universitas: www.oyy.fi/en/student-societies/universitas/

More information: OYY’s Specialist in International Affairs and Student Societies, Juuli Juntura, internationalofficer(at)oyy.fi

 

Page 1 of 5712345...102030...Last »