Edustajiston kokous 4/2017

Edustajiston neljäs kokous pidetään torstaina 21.9. klo 17 Kontinkankaan kampuksella. Asialistalla on mm. SYL:n liittokokousdelegaation valinta. Asialista pävitetään tapahtumaan myöhemmin.

Edunvalvontajaosto 4/2017

Mikä yhdistää kaikkia ylioppilaskuntia? SYL. No mikä se SYL on? Se on Suomen ylioppilaskuntien liitto, joka ajaa meidän yliopisto-opiskelijoiden etua kansallisella tasolla. No miten se sen tekee? Sen päättävät ylioppilaskunnat yhdessä, mm. me eli OYY.

Tule mukaan työstämään SYLin toimintasuunnitelmaa vuodelle 2018 ja antamaan omia ideoitasi siitä, miten kansallista opiskelijapolitiikkaa pitäisi tehdä! Viime vuoden vastaavassa tapahtumassa loimme pohjan projektille “Oppia ikä kaikki,” joka meni lähes muutoksitta läpi liittokokouksessa ja on tänä vuonna ollut SYLin toteutettavana! Täällä siis pääsee oikeasti vaikuttamaan!

OYY järjestää 28.9.2017 syksyn ensimmäisen edunvalvontajaoston, jossa käsitellään Suomen ylioppilaskuntien liiton, SYL:n, liittokokousmateriaaleja. Lisäksi jaostossa keskustellaan ajankohtaisista koulutuspoliittisista, sosiaalipoliittisista ja kansainvälisistä asioista.

Tässä tapaamisissa just sulla on mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoita koskeviin asioihin paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla! Älä siis missaa tätä mahdollisuutta!

Aika: 28.9.2017 klo:16.30-19.00

Paikka: Stage, Tellus Innovation Arena
Erkki Koiso-Kanttilan katu 1,
2T-ovi, 1. krs, 90570 Oulu

Käsiteltävät asiat:

 • Suomen Ylioppilaskuntien Liiton, SYL:n, liittokokousmateriaalit
  • Mikä on OYY:n kanta materiaaleihin?
  • Mitä SYL:n tulisi tehdä ensi vuonna?
  • Workshop-työskentelyä
 • Ajankohtaiset asiat:
  • Koulutuspoliittiset asiat
  • Sosiaalipoliittiset asiat
  • Kansainväliset asiat

Kokouksessa on tarjolla pientä purtavaa, sekä kahvia ja teetä. Kokouksen pääkieli on suomi, mutta kokousmateriaalit järjestetään myös englanniksi sekä paikalle on mahdollista tilata tulkki tarvittaessa.

TERVETULOA!

Miina-Anniina Heiskanen
Koulutuspoliittisen jaoston puheenjohtaja

Aleksi Hursti
Sosiaalipoliittisen jaoston puheenjohtaja

Kalle Parviainen
Kansainvälisen jaoston puheenjohtaja

Edustajiston kokous 5/2017

Edustajiston viides kokous pidetään tiistaina 10.10. klo 16.30 alkaen salissa L2 Linnanmaalla. Asialista päivitetään tähän tapahtumaan myöhemmin.

Edustajiston kokous 6/2017

Edustajiston kuudes kokous pidetään tiistaina 31.10. klo 16.30 alkaen salissa L2 Linnanmaalla. Asialista päivitetään tähän tapahtumaan myöhemmin.

Edustajiston kokous 7/2017

Edustajiston seitsemäs kokous pidetään keskiviikkona 22.11. klo 16.30 alkaen salissa L2 Linnanmaalla. Kokouksessa käydään mm. lähetekeskustelu toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2018. Asialista päivitetään tähän tapahtumaan myöhemmin.

Edustajiston kokous 8/2017

Edustajiston kahdeksas kokous pidetään maanantaina 4.12. klo 16.00 alkaen salissa L2 Linnanmaalla. Kokouksessa päätetään mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Asialista päivitetään tähän tapahtumaan myöhemmin.