Uutiset Janne Hakkarainen

10: Hapottaako opiskelut? Mitä tapahtui vapaa-ajalle? / Stressed out? What happened to the free time?

Luet viikoittain ilmestyvää OYY:n viikkokirjettä. Jos haluat oman viestisi viikkokirjeeseen, lähetä se (mieluiten suomeksi ja englanniksi) kuluvan viikon torstaihin klo 15 mennessä osoitteeseen viikkokirje@nulloyy.fi. Ei liitetiedostoja.

You’re reading the weekly OYY newsletter. If you wish to have your own message in the next newsletter, please send it to viikkokirje@nulloyy.fi by 3 p.m. this Thursday. No attachment files.

1. Hae OYY:n yritysyhteistyökoordinaattoriksi! Apply for OYY’s Business Cooperation Coordinator!
2. Hapottaako opiskelut? Mitä tapahtui vapaa-ajalle? / Stressed out? What happened to the free time?
3. Perheellisten iltapäivä 16.3. / Day for students with families 16.3.
4. Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan! / Come to share your thoughts, experiences and feelings in Nyyti’s chats!
5. Keep fit goes Tanssikoulu Matleena
6. Hankirugbyturnaus 17.3.
7. Oulu Pride järjestetään 16.-22.7. Tule talkoolaiseksi!

1. Hae OYY:n yritysyhteistyökoordinaattoriksi! Apply for OYY’s Business Cooperation Coordinator!

Kiinnostaako sinua kehittää OYY:n suhdetoimintaa ja kehittyä myyntityössä? Hae OYY:n yritysyhteistyökoordinaattoriksi 19.3. mennessä. Työ sopii loistavasti opintojen oheen. Hakukuulutus nettisivuillamme: http://www.oyy.fi/hae-oyyn-yritysyhteistyokoordinaattoriksi/

Are you interested to develop OYY’s business cooperation and be better in sales work? Apply OYY’s Business Cooperation Coordinator by 19th of March. Position is perfect for students. More information in Finnish: http://www.oyy.fi/hae-oyyn-yritysyhteistyokoordinaattoriksi/

2. Hapottaako opiskelut? Mitä tapahtui vapaa-ajalle? / Stressed out? What happened to the free time?

Opintopsykologiharjoittelija Hilla Marin vetää opiskelijoille suunnatut workshopit, joissa ensimmäisessä ke 14.3. perehdytään stressiin ja sen hallintaan sekä toisessa to 29.3. opintojen ja vapaa-ajan tasapainoon.

Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: www.oulu.fi/yliopisto/node/51246

Study psychologist trainee Hilla Marin will lead two workshops for students. The first at 7th of March focus on stress and how to manage. The second at 29th of March focus on the balance between studies and free time. More information and sign-up: www.oulu.fi/university/node/51247

3. Perheellisten iltapäivä 16.3. / Day for students with families 16.3.

Tervetuloa viettämän perheellisten iltapäivää Lämsänjärven leirikeskukseen (Hiihtomajantie 2) perjantaina 16.3. klo 16–19. Luvassa on makkaranpaistoa, nokipannukahvittelua sekä ulkoilua ja yhdessä oloa. Huonon sään sattuessa myös sisätilat ovat käytössämme. Kaikki opiskelijat ovat tervetulleita, perheellä tai ilman.

Lisätietoja Facebook-tapahtumasta: www.facebook.com/events/177305779539382/

Welcome to spend Day for students with families at Lämsänjärvi Camping Center (Hiihtomajantie 2) on Friday 16th of March at 16–19. We grill sausage, drink campfire coffee and enjoy outdoor activities. In case of bad weather we have an option to go inside. All students are welcome!

For more information, see the Facebook-event: www.facebook.com/events/177305779539382/

4. Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä – tuu mukaan! / Come to share your thoughts, experiences and feelings in Nyyti’s chats!

Chat torstaina 8.3. klo 18 – 20: Taitoja ajanhallintaan. Tuu juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia ajanhallinnasta: esim. siitä, miten vähentää kiirettä, kun aika ei riitä mihinkään tai kun vitkuttelusta on tullut tapa.

Chat torstaina 22.3. klo 18 – 20: Aihe vapaa:). Illan chatissa ei ole mitään tiettyä teemaa, vaan voidaan jutella ihan mistä vain maan ja taivaan väliltä.

Chatin löydät osoitteesta: https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/  

Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta. //

On Thu. 8.3. chat at 6pm to 8 pm.: Time management skills. Come to talk and change ideas about time management, eg. what to do when you have time for nothing or laziness has become your habit.

On Thu. 22.3. at 6pm to 8 pm chat: Topic is free. We can talk about anything.  

You find the chat in https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/chat/

More info about Nyyti ry in Finnish www.nyyti.fi and in social media.

5. Keep fit goes Tanssikoulu Matleena

OYY järjestää vuoden toisen Keep fit -tapahtuman Tanssikoulu Matleenan kanssa keskiviikkona 21.3. klo 15.30-17. Lajikokeilu tanssin parissa järjestetään Linnanmaan liikuntahallin 3. lohkossa. Tällä tanssitunnilla kokeillaan kolmea eri tanssilajia: Boogie Woogieta, fuskua ja west coast swingiä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan kaikkia tai vain yhtä lajia! Et tarvitse omaa paria mukaan! Lisätietoja tapahtumasta Facebookista www.facebook.com/events/1831428573818546/ ja ilmoittautuminen https://goo.gl/forms/J1OiYjb9P2uh6ppZ2

OYY organises Keep fit -event with Dance school Matleena on Wednesday 21st of March from 3.30 to 5 pm. in Linnanmaa sports hall, section 3. In this try-out session we try three different dancing types: Boogie Woogie, Fusku and West Coast Swing. Welcome along to try all of them, or just one! You do not need your own partner with you! More information on Facebook: www.facebook.com/events/1831428573818546/ and registration in https://goo.gl/forms/J1OiYjb9P2uh6ppZ2

6. Hankirugbyturnaus 17.3.

Oulun yliopiston koneinsinöörikilta ja OYUS Rugby -seura järjestävät viime vuoden tapaan, ainejärjestöjen välisen Hankirugbyturnauksen yliopiston Pegasus-kirjaston takaisella kentällä lauantaina 17.3.2018. Tapahtuma alkaa kello 12.15, jolloin aloitetaan opastuksella pelin kulkuun ja sääntöihin, jonka jälkeen pelit jo alkavatkin! Neuvomassa ja tuomaroimassa turnausta on OYUS Rugby -seuran jäseniä. Palkintoja parhaiten menestyville on myös luvassa!

Turnaukseen osallistuminen on joukkueille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta lajista, sillä tärkeimmät säännöt, pelin perusidea ja mm. turvalliset taklaukset käydään läpi ennen pelejä ja tarvittaessa vielä pelin aikanakin. Rugby on fyysinen laji eli parhaimpia ulkoiluvaatteita ei ehkä kannata peleihin päällensä laittaa ja pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla, mutta tarkoituksena on kuitenkin vain saada -varmaankin suurimmalle osalle- mukava ensikosketus lajiin ja hauskat pelit aikaiseksi!

Joukkueessa voi olla 6-12 miestä, naista tai molempia, ja kentällä voi olla kerrallaan joukkueesta 6 pelaajaa. Peliaika pienellä kentällä on 2×7 minuuttia. Jos joukkueeseen ei saada vähintään kuutta pelaajaa, niin minimissään viidelläkin pärjää kun sovitaan herrasmiesmäisesti, että pelataan 5 vs. 5 peli.

Peliasuna käy hyvin tavallinen lenkkeilyasu/toppa-asu, lämpimät kengät sekä hanskat, joissa on hyvä pito/grippi. Tupsuton pipo on pakollinen mahdollisia osumia pehmentämään. Lämmikkeiksi pelipaikalla on pelaajille tarjolla lämmintä mehua, grillattua makkaraa sekä Ympäristörakentajakillan vedettävä sauna!

Jos kiinnostus heräsi, niin kasaa joukkue ja ilmoita joukkueesi nimi ja pelaajien määrä minulle sähköpostiosoitteeseen urheiluvastaava@nullkonekilta.oulu.fi viimeistään 14.3.2018 mennessä. Jos ilmenee kysyttävää aiheeseen liittyen, voi samaiseen sähköpostiosoitteeseen olla myös yhteydessä. Kannustamaan ja pelejä seuraamaan ovat kaikki tietenkin myös tervetulleita!

7. Oulu Pride järjestetään 16.-22.7. Tule talkoolaiseksi!

Tervetuloa mukaan oululaiseen sateenkaarevaan kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaan 16.-22.7.2018. Osallistujille maksuton kulkue järjestetään lauantaina 21.7 ja muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Kymmenet talkoolaiset ovat Pride-viikon sydän ja ehdoton edellytys viikon lukuisten tapahtumien onnistumiselle. Koe Pride-viikko ainutlaatuisella tavalla aitiopaikalta ja ilmoittaudu nyt mukaan talkoolaiseksi! Tehtäviä on muun muassa infopisteessä, kulkueessa, puistojuhlassa, iltabileissä, lipunmyynnissä, valo- ja videokuvauksen sekä monen muun kivan homman parissa. Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ei vaadita!

Täytä ja lähetä talkoolaishakulomake netissä, niin olet mukana, ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä Pride-viikkoa. Tämän vuoden Oulu Priden teema on hyvinvointi.

Oulu Pride -viikon järjestää Oulun Seta, joka on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä vapaaehtoisvoimin pyörivä yhdistys.