Hae OYY:n projektityöntekijäksi

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa projektityöntekijää toteuttamaan ylioppilaskunnan tapahtumia.

Hakukuulutus
1.8.2019

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa
Projektityöntekijää toteuttamaan ylioppilaskunnan tapahtumia.

Oletko kiinnostunut tapahtumista ja niiden järjestämisestä? Haluatko saada arvokasta työkokemusta tapahtumatuotannon parissa? Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) hakee osa-aikaista projektityöntekijää toteuttamaan ylioppilaskunnan tapahtumia. Projektityöntekijänä pääset toteuttamaan itseäsi ja työskentelemään tapahtumakoordinaattorin monipuolisissa työtehtävissä.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat:

  • Lukuvuoden avajaistapahtuma Vulcanalian yleisissä järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen.
  • Kestävä kehitys -teemaisen kehitysyhteistyöviikon järjestelyistä vastaaminen
  • Kv-opiskelijoille suunnatun työelämätapahtuma Löylyn järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen
  • Annos 60 -vuosijuhlien järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen
  • Muut työnantajan määrittelemät tehtävät

Valittavalta henkilöltä odotamme kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi sekä oma-aloitteisuutta. Etsimämme henkilön on oltava reipas ja aikaansaava työntekijä, jolla pysyvät asiat ja kokonaisuudet järjestyksessä ja hän tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Projektityö alkaa mahdollisimman pian, tarkka aloitusajankohta sovittavissa, kuitenkin viimeistään 19.8.2019. Työsuhde kestää 29.2.2020 asti. Projektityöntekijän tuntimäärä on 20h/viikko (885,23e/kk, YTES palkkaluokka II).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen hakemukset@oyy.fi viimeistään perjantaina 9.8. klo 12.00 mennessä. Kirjoita otsikkoon ”projektityöntekijä”. Haastattelut tehtävään järjestetään 12.-13.8.2019. OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakijoiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822.
Tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija Katariina Sarja, ttja@oyy.fi, 050 407 8452

Ylioppilaskunnan tarkoituksena on olla jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskelun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiä. OYY on noin 11 000 opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä.

Vulcanalia on Oulun yliopiston ylioppilaskunnan järjestämä Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lukuvuodenavajaistapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 25. kerran keskiviikkona 11.9. Tapahtumaan kuuluu järjestömessutapahtuma Linnanmaan kampuksella sekä konserttitapahtuma Oulun Club Teatrialla. Tapahtumaan odotetaan useita tuhansia osallistujia.

OYY juhlii tasavuosia keväällä 2020 viettämällä suuria Annos 60 -vuosijuhlia. Työntekijä pääsee suunnittelemaan juhlavuoden ohjelmaa ja itse vuosijuhlia, jotka varmasti muistetaan opiskelijayhteisössä vielä pitkään tulevaisuudessa. Löyly puolestaan on kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille suunnattu työelämätapahtuma, joka vuonna 2020 järjestetään kolmannen kerran. Löyly toteutetaan yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Osakon kanssa. Kestävän kehityksen kehitysyhteistyön teemaviikko järjestetään syksyllä 2019 OYY:n toimesta osana valtakunnallista globaalikasvatuksen hanketta.

Skip to content