Aktiiviklubin ilmoittautuminen on nyt auki!

Aktiiviklubi on kolmipäiväinen koulutustapahtuma, joka on suunnattu kaikkien OYY:n piirissä toimivien opiskelijajärjestöjen jäsenille.
26.-28.1. Zoomissa järjestettävän Aktiiviklubin koulutusten ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.1. klo 23:00.
Aktiiviklubin tarjonta on täynnä erittäin hyödyllisiä koulutuksia niin järjestötoimijapolkunsa aloittaville, kuin jo pidempään toiminnassa mukana olleille. Ota kaikki irti järjestövuodestasi starttaamalla se Aktiiviklubin koulutuksissa!

Koulutustarjonta sisältää mm. eri hallituspestien perusteisiin pureutuvia koulutuksia, mutta myös omaa toimijuutta edelleen kehittävää asiaa. Aktiiviklubilla syvennytään vuonna 2021 myös esimerkiksi opiskelijavaikuttamiseen, kriisiviestintään, kiusaamiseen ja häirintään, antirasistiseen työhön opiskelijajärjestöissä sekä alumnitoimintaan. Aktiiviklubin tarkoituksena on täydentää ja päivittää omaa osaamista järjestötoimijana.

 

Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille OYY:n piirissä toimivien järjestöjen opiskelija-aktiiveille. Jokainen voi osallistua juuri niin moneen koulutukseen, kuin ehtii ja tahtoo.

👉 Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin Kide.appissa. Huomaathan, että jokaiseen koulutussessioon tulee ilmoittautua erikseen. Koulutusten Zoom-linkit lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
👉 Klikkaa itsesi osallistujaksi Aktiiviklubin Facebook-tapahtumaan, niin pysyt helposti kärryillä tiedotuksesta. Seuraa myös OYY:n Instagramia @oyystudentunion !
Lisätietoja Aktiiviklubista antaa OYY:n Tapahtumatuottaja-järjestoasiantuntija Katariina Sarja (ttja@oyy.fi).
Skip to content