ANNOS 62 vuosijuhlaviikko

OYY:n vuosijuhlia vietetään yli viikon ajan. Vuosijuhlakarkelot alkavat lauantaina 2.4. poikkitieteellisillä vuosijuhlasitseistä Linnanmaan kampuksen väylällä. Annos 62 -vuosijuhlaa edeltävä viikko on täynnä erilaista ohjelmaa ja aktiviteettia, jotka ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Rentoudu stand up -illan merkeissä tai tule nauttimaan musiikista ja kakusta kanssamme!

Oulun korkeakoululiikunta tarjoaa opiskelijoille avoimet ovet kaikille ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille OYY:n vuosijuhlaviikon aikana 4.–9.4. 

OYY:n vuosijuhla huipentuu Annos 62 -vuosijuhlaan lauantaina, 9.4.2022. Voit lukea lisää Annos 62 -vuosijuhlasta sekä silliaamiaisesta täältä.

Vuosijuhlasitsit klo 14–18 @ Linnanmaan väylä

Tule nauttimaan poikkitieteellisestä juhlahumusta Linnanmaan väylälle!

Vuosijuhlaviikon käynnistää viikko ennen Annos 62 -vuosijuhlaa järjestettävät vuosijuhlasitsit. Sitsit järjestetään Linnanmaan kampuksen keskusaulan läheisyydessä Väylällä. Vuosijuhlasitsit ovat poikkitieteelliset, kaikille ylioppilaskunnan jäsenille avoimet sitsit. 

Pukukoodi sitseillä on cocktail + haalarifrakki. Haalarifrakki puetaan päälle siten, että puetaan haalarin yläosa päälle, mutta jätetään haalarin lahkeet roikkumaan vapaasti frakin hännyksien tapaisesti.

Facebook-tapahtuma

Oulun ylioppilasteatteri: Kolkyt klo 19 @Valvenäyttämö, Kulttuuritalo Valve

“Mut on paiskattu johonkin ihme tilanteeseen, ens kerralla haluan hypätä itse.”

Ero käynnistää Noorassa prosessin joka saa hänet pohtimaan valintojaan. Millaista olisi deittailu sovellusten maailmassa? Olenko yllättävästi eroottinen? Lyhytnäytelmässä seurataan yhden illan tapahtumia ystävysten pyristellessä irti yhteiskunnan odotuksista. Huumoria tihkuvan näytelmän lavalla loistavat Oulun Ylioppilasteatterin uudet tulokkaat.

Käsikirjoitus: Maarit Nousiainen
Ohjaus: Jenni Ronkainen, Maarit Nousiainen

Liput 10 € / 15 €

Facebook-tapahtuma
Lue lisää Oulun ylioppilasteatterista!

Tapiirin yhteisötaideteos, klo 11–13 @ Linnanmaa Keskusaula & Kontinkangas Kiepin aula

Tule lounastauolla taittelemaan origami Oulun taidepiiri Tapiirin opastuksella! Origamit kootaan viikon lopuksi yhteisötaideteoksiksi kampuksille.

Lue lisää Tapiirista!

Puheenjohtajien päiväkahvit klo 11–13 @ Linnanmaa, Keskusaula (vihreät naulakot)

Tervetuloa puheenjohtajien päiväkahveille! Maanantaina 4.4. klo 11-13 vihreillä naulakoilla on pannu kuumana ja puheenjohtajat valmiina jututtamaan opiskelijoita. Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja Emma Hulkkonen ja hallituksen puheenjohtaja Lotta Leinonen keittelevät kahvit ja kuulevat korvat höröllä mitä opiskelijoilla on mielessä! Tittelit kuulostavat aikamoiselta kapulakieleltä mutta ihan opiskelijoita mekin ollaan! Jos siis on jotain huolia tai kysymyksiä mielessä niin tuuppa kertomaan ja katsotaan mitä asialle voitaisiin tehdä!

Vohveleita ja kahvia klo 11–15 @ Linnanmaa Keskusaula

Tule nappaamaan tuore vuosijuhlaviikon vohveli sekä kuppi kahvia tai teetä, joilla saat lisää energiaa päivääsi. Samalla voit jututtaa OYY:n hallituslaisia tai vaikkapa kuunnella tarinoita yliopiston johtajien salatusta opiskelijaelämästä (klo 12 alkaen)!

Johtajien salatut opiskeluelämät! Klo 12 @ Linnanmaa Keskusaula

Oletko pohtinut, miten yliopistomme johtajat viettivät opiskeluaikansa? Millaista opiskelu oli heidän aikanaan? Mikä oli heille se tärkein perinne opiskeluajoilta ja onko tuo perinne säilynyt nykyisille opiskelijasukupolville?

Tule tiistaina 5.4. klo 12 vihreille naulakoille kuuntelemaan Oulun yliopiston johtohahmojen muistoja omista opiskeluajoistaan.

Tapiirin yhteisötaideteos, klo 11–13 @ Linnanmaa Keskusaula & Kontinkangas Kiepin aula

Tule lounastauolla taittelemaan origami Oulun taidepiiri Tapiirin opastuksella! Origamit kootaan viikon lopuksi yhteisötaideteoksiksi kampuksille.

InBody-kehonkoostumusmittaus klo 9–15 @ Linnanmaa, keskusaula (vihreät naulakot)

InBody-mittauksessa erittäin pientä sähkövirtaa johdetaan kehon läpi käsi- ja jalkaelektrodeista. Kehon kudoksilla ja nesteillä on vaikutus sähkövirran kulkuun ja tämän perusteella voidaan tehdä analyysi kehon koostumuksesta sen eri osissa. Mittaus tehdään paljain jaloin. Mittaus kestää noin minuutin ja saat mukaasi tulosraportin tulkintaohjeineen. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjänä Oulun korkeakoululiikunta.

Näin valmistaudut mittaukseen:

Vältä aterioita ja runsasta juomista vähintään 2 tuntia ja alkoholin käyttöä 12 tuntia ennen mittausta. Vältä lisäksi voimakasta fyysistä rasitusta ennen mittausta. Käy vessassa ennen mittausta. Naisilla kuukautiset voivat nestekertymän vuoksi vaikuttaa testin luotettavuuteen. Mittausta ei voida suorittaa, jos sinulla on raajaproteesi, sydämentahdistin tai jokin muu kehoon implantoitu lääkinnällinen laite tai jos olet raskaana tai sairaana.

Kaverikoirat klo 12-13 @ Pihlajapiha

Tule rentoutumaan kaverikoirien parissa Pihlajapihalla keskiviikkona klo 12–13. 

Kaverikoiratoiminnan tavoitteena on ihmisten ilahduttaminen ja piristäminen. Kennelliiton kaverikoirat tunnistaa työasustaan eli oranssista huivista ja koiranomistajan nimikyltistä.

Lue ohjeet kaverikoiravierailuun ja lisää Oulun seudun kaverikoirista täältä!

Tapiirin yhteisötaideteos, klo 11–13 @ Linnanmaan Keskusaula & Kontinkangas Kiepin aula 

Tule lounastauolla taittelemaan origami Oulun taidepiiri Tapiirin opastuksella! Origamit kootaan viikon lopuksi yhteisötaideteoksiksi kampuksille.

Huumorilla Hyvinvointia klo 16–18 @ L3

OYY:n vuosijuhlaviikolla saa nauraa!

Hyvinvointihankkeen tarjoama “Huumorilla hyvinvointia” on keskiviikkona 6.4. klo 16.00 luentosalissa L3. Ääneen pääsevät stand-up koomikot Lasse Oikarinen ja Peter Sapiano (esitys englanniksi). Istumapaikkoja on 350 kappaletta ja sisäänpääsy on ilmainen ilman ennakkoilmottautumista!

CRYO ry:n pöytäpeliständi klo 12 @ Cafe hub

CRYO ry järjestää pöytäpeliständin, jossa voi tutustua rooli- ja lautapelaamiseen sekä CRYOn peliaiheiseen toimintaan!

Student Voice, 4 pm. @ Tellus Stage 

Welcome to the ‘Student Voice’ event and share your voice with us. By participating in this event, you will help develop OYY’s international affairs sector, and you will get to know the people at the Student Union who are working behind the scenes for a better student life. In this event, you will be sharing your voice to speak about anything that interests you as a student. For example, you can talk about: What is the ideal university for you? What do you like and dislike about university? What can be done better for students? What issues interest you as a student? This event is not only an opportunity to share your voice, but an opportunity to make an impact, promote change, and learn about other students and issues that matter to them. The event will be held on Thursday 7.4 at 16:00 in Tellus Stage. See you there!

For more information and inquiries, please contact:

Vahvista ja venytä – opiskelijan kehonhuollon ABC klo 16.15–17 @ Oamkin tanssisali 2

Kehonhuoltotunnilla keskitytään istumisen vaikutuksesta kiristyviin ja heikentyviin lihasryhmiin. Tunti koostuu helposta dynaamisesta lämmittelyosuudesta, lihashuolto-osuudesta vahvistaen ja venyttäen sekä loppurentoutuksesta. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Mukaan tarvitset oman maton. Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjänä Oulun korkeakoululiikunta.

Synttärikakkua ja musiikkia! klo 12–14 @ Linnanmaa, keskusaula & Kontinkangas, Telluksen aula

OYY tarjoaa vuosijuhlan kunniaksi kakkua, kahvia ja teetä! Linnanmaan keskusaulassa klo 12 opiskelijoita viihdyttää Teekkaritorvet. Kontinkankaalla Telluksen aulassa kakkujen yhteydessä klo 13 esiintyy Cassiopeia. Kakun ja musiikin yhteydessä voit ihastella Tapiirin tuottamaa yhteisötaideteosta.

Huom. tarjottava kakku on vegaanista.

TeeKun kevätkonsertti klo 15 @ Raatin nuorisotalo

Nyt se aika koittaa viimeinkin!

Parin vuoden konserttitauon jälkeen on käsillä se hetki, jota oululaiset ovat odottaneet pitkään! Lauantaina 9.4.2022 käynnistämme koneen ja astumme Raatin nuorisotalon lavalle esittämään noin tunnin mittaisen setin, joka sisältää uusien hittien lisäksi myös muutamia klassikkoja vuosien varrelta.Toivotamme lämpimästi sekä uudet kuulijat että vanhat fanit viihtymään monipuolisen ja monikielisen ohjelmistomme pariin!

Mitä: TeeKu REBOOT -konsertti
Missä: Raatin nuorisotalolla, Raatintie 7, 90100 OULU
Milloin: Lauantaina 9.4.2022 kello 15.00
Kenelle: Kaikille kuoromusiikin ja hauskahkojen juttujen ystäville
Lipunmyynti: Yliopistolla (vihreät naulakot) 6.4. ja 7.4. klo 10-14, sekä ovelta
Maksuvälineet: Käteinen, pankkikortti ja MobilePay
Hinta: Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja alle 12-vuotiaat 5€, muut 10€

Annos 62 klo 18 @ Ravintola Pekuri

Vuosjuhlaviikko huipentuu OYY:n Annos 62 -vuosijuhlaan ravintola Pekurissa. Lue lisää vuosijuhlista täältä.

Lisätietoja vuosijuhlaviikosta antaa OYY:n tapahtumatuottaja Kati Kantonen, tuottaja@oyy.fi tai 0504078452

Skip to content