Annos 62 – OYY 62 vuotta!

Tervetuloa juhlistamaan yhdessä 62-vuotiasta Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlaa 9.4.2022!

OYY perustettiin syksyllä 1959 vaalimaan ylioppilaiden henkisiä ja taloudellisia harrastuksia sekä edistämään ”sivistystä, siveellisyyttä ja hyvää järjestystä”. Ylioppilaskunnalla oli monenlaista toimintaa tilaisuuksien järjestäjänä, opiskelijan arkisista asioista huolehtijana ja opiskelija-asuntojen rakentajana. Nykyisin ylioppilaskunta on toiminut jo yli 60 vuotta oululaisia opiskelijoita edustaen ja heidän etuaan valvoen. 

OYY:n vuosijuhlia vietetään yli viikon ajan. Vuosijuhlakarkelot alkavat lauantaina 2.4. poikkitieteellisillä vuosijuhlasitseistä Linnanmaan kampuksen väylällä. ANNOS 62 -vuosijuhlaa edeltävä viikko on täynnä erilaista ohjelmaa ja aktiviteettia, jotka ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Rentoudu stand up -illan merkeissä tai tule nauttimaan musiikista ja kakusta kanssamme! Lisätietoja ja vuosijuhlaviikon tarkan ohjelman löydät täältä.

OYY:n vuosijuhla huipentuu ANNOS 62 -vuosijuhlaan lauantaina, 9.4.2022. Vuosijuhla on kaikkien Oulun yliopiston opiskelijoiden yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti ja komeissa puitteissa. Hienojen juhlallisuuksien ohella Annoksessa jaetaan vuosittain myös ylioppilaskunnan myöntämät akateemiset kunniamerkit piirissämme toimivien järjestöjen ansioituneille toimijoille. Pukukoodi vuosijuhlassa on tumma puku ja akateemiset kunniamerkit.

Cocktailtilaisuus

Vuosijuhla alkaa cocktailtilaisuudella klo 16 Ravintola Pekurin kabinetissa, Oulun keskustassa (Kauppurienkatu 15, 4krs), jossa juhlavieraat voivat esittää tervehdyksensä. 

Iltajuhla

Vuosijuhlan virallista iltajuhlaa juhlitaan Ravintola Pekurissa, Oulun keskustassa (Kauppurienkatu 15, 4krs) klo 18 alkaen. Mikäli haluat kuvauttaa itsesi joko yksin tai yhdessä avecisi ja ystäviesi kanssa, voit saapua paikalle jo klo 17 alkaen.

Vuosijuhlien jatkot

Vuosijuhlien jatkoille siirrytään 45 Specialiin (Saaristonkatu 12) klo 23 alkaen. 

Huom. Sisäänpääsy jatkoille sisältyy illalliskortin hintaan. Lisäksi pääsylippuja vuosijuhlan jatkoille on myös myynnissä rajattu määrä.

Iltajuhlassa on valittavana on joko kala– tai vegaaninen menu. 

Kalamenu

Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua porkkanakukkoa

Pääruoka
Manteliöljyssä paahdettua kuhaa, tilli-smetanavaahtoa
Bataatti-perunapyreetä
Punajuuri-fenkolipaistosta

Jälkiruoka
Valkosuklaa palsternakkamoussea
Vadelmaa ja keksimurua
Kahvia ja teetä

Vegaaninen menu

Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa ja paahdettua porkkanakukkoa

Pääruoka
Vegaaninen Wellington härkäpavulla, punaviinikastiketta
Bataatti-perunapyreetä
Punajuuri-fenkolipaistosta

Jälkiruoka
Mango-passion moussea ja tummaa suklaata
Kahvia ja teetä

Mikäli haluatte muistaa ylioppilaskuntaa lahjalla, toivomme lahjoitukset ohjattavan Hope Ry:lle vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaanotettujen lasten hyväksi tehtävään työhön.

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry
Rahankeräystili: FI19 5630 0020 3003 12
Viitenumero: 2105

Luvan numero: RA/2019/425
Luvan saaja: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue:
15.9.2019-14.9.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Akateemista silliaamiaista vietetään vuosijuhlien jälkeen sunnuntaina 10.4. klo 12–18 kortteliravintola Voimala 1889:ssa (Kasarmintie 1). Huom. ruoka tarjolla klo 12–15.

Silliaamiaisen menu: 

Pinaattifrittata L, G
Pikkunakkeja M, G
Kasvisnakkeja Veg G
Lihapiirakkaa L
Kasvispiirakkaa Veg

Salaattivalikoima
* kolme erilaista salaattia
* salaatinkastikkeita

Foccacia & valikoima levitteitä ja tahnoja

Kahvia, teetä
Itsetehtyjä vaahtokarkkeja

Makuvesiä ja tuoremehua

Lisäksi Voimala 1889:n korttelikapakka palvelee juhlakansaa koko silliaamiaisen ajan.

Silliaamiaisen aluksi klo 12–13 väsynyt juhlakansa voi tulla lataamaan akkujaan Oulun kaverikoirien seuraan Voimala 1889:n pihalle. Silliaamiaisen aikana on mahdollisuus myös virkistäytyä edellisen illan juhlista saunomalla.  Huomioithan, että myös saunatilat ovat anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Korttelikapakka palvelee kuitenkin myös saunan puolelle tahtovia vieraita. Mikäli haluat saunoa, otathan oman pyyhkeen mukaan sillikselle!

Pukukoodi: opiskeliljahaalarit

Annos 62 -vuosijuhla on täysin syrjinnästä ja häirinnästä vapaa alue, jossa pätevät OYY:n turvallisemman tilan periaatteet. Tapahtuman häirintäyhdyshenkilönä toimivat OYY:n työntekijät Sanna Kangasniemi ja Eetu Leinonen. Kaikki juhlavieraat voivat ottaa heihin vapaasti yhteyttä mikäli kokevat tapahtumassa minkäänlaista häirintää. Sannan ja Eetun saa kiinni tekstarilla tai Whatsappilla lauantaina juhlan ajan klo 16–23.30. 

Lisäksi voit halutessasi tehdä ilmoituksen häirinnästä nettilomakkeen kautta. Nettilomakkeen kautta tulleet ilmoitukset käsitellään juhlaa seuraavalla viikolla.

Häirintäyhdyshenkilöt:
Sanna Kangasniemi: +358 40 526 5821
Eetu Leinonen: +358 40 520 0557

Nettilomake

Lisätietoja vuosijuhlaviikosta antaa OYY:n tapahtumatuottaja Kati Kantonen, tuottaja@oyy.fi tai 0504078452

Skip to content