Edustajiston kokous 18.11.

Edustajisto keskusteli toimintaa ohjaavista dokumenteista ja teki henkilövalintoja

OYY:n edustajisto kokoontui kuudenteen kokoukseensa keskiviikkona 18.11. 4-tuntisessa kokouksessa käsiteltiin toimintaa ohjaavia dokumentteja, kuten strategiaa, toimintasuunnitelmaa, jatkuvan toiminnan kuvausta, varautumissuunnitelmaa ja talousarviota. Edustajiston käymän keskustelun perusteella dokumentteja työstetään edelleen, ja ne on tarkoitus hyväksyä tämän vuoden viimeisessä kokouksessa, jonka alustava päivämäärä on 8.12. Valmiit dokumentit julkaistaan edustajiston tulevien päätösten mukaisesti myöhemmin tänä vuonna.

OYY:n nykyinen strategiakausi päättyy tämän vuoden lopussa, ja uutta strategiaa vuosille 2021-2025 on valmisteltu strategiatyöryhmän voimin. Edustajisto jatkaa keskustelua vielä erityisesti strategian mittariston osalta edunvalvontajaostossa ja seuraavassa edustajiston kokouksessa. 

Kaikilla opiskelijoilla on myös mahdollisuus päästä kommentoimaan toimintasuunnitelmaa ja strategiaa edunvalvontajaostossa torstaina 26.11. klo 16:30.

 

Vuoden viimeisessä edustajiston kokouksessa valitaan myös OYY:n hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2021. haku näihin tehtäviin on auki 29.11. saakka. Voit lukea hakemisesta lisää täältä.

 

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja:

 

PSOASin hallituksen jäseniä kaudelle 2021-2023: Tiina Strand, Taneli Kastikainen ja Antti Tossavainen. 

Inspehtori: Helka-Liisa Hentilä. Inspehtorin tehtävänä on toimia yhdyssiteenä ylioppilaskunnan ja yliopiston välillä. 

Airueet: Antti Pennala, Salla Karhunen, Emma Ojanen ja Miika Salonen. Varalle Lotta Leinonen, Eeva-Kaarina Heikkilä, Tia Rahkila ja Sylvia Myller.

Suomen lipun kantaja: Tom-Erik Toikka, varalla Iikka Kokkoniemi.

OYY:n lipun kantaja: Timo Veijola, varalla Aino-Kaisa Manninen.

Skip to content