Edustajiston kokous 4/2020

Ylioppilaskunnan edustajisto kokoontuu jälleen tiistaina 22.9. käsittelemään muun muassa henkilövalintoja ja opiskelijoiden kunnallispoliittista ohjelmaa

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto kokoontuu tiistaina 22.9. klo 17 vuoden neljänteen kokoukseensa. Kahden etänä pidetyn kokouksen jälkeen edustajisto pääsee kokoontumaan turvavälien kera jälleen samaan tilaan, yliopiston L3-saliin. Tuttuun tapaan kokousta voi seurata myös kotoa käsin Facebook-liven kautta.

“Mukava päästä johtamaan kokousta tavalliseen tapaan, niin ei tarvitse huolehtia tekniikan toimivuudesta ja muusta sellaisesta, mikä pitää ottaa etäkokouksessa huomioon”, kommentoi edustajiston puheenjohtaja Janne Kilponen tulevaa kokousta. “Tietenkin tämä livekokouksenkin järjestäminen vaatii vähän erityisjärjestelyjä, jotka on onneksi jo hyvissä ajoin otettu huomioon.” Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kokous järjestetään tilassa jossa turvavälien pitäminen on mahdollista, ja edustajiston jäsenille on lähetetty etukäteen ohjeet turvallisesta osallistumisesta.

Asialistalla on muun muassa Yliopistokollegion opiskelijajäsenten ja ylioppilaskunnan talousvaliokunnan täydentäminen, sääntötyöryhmän perustaminen ja OYY:n ehdokkaan valitseminen Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2021. Henkilövalintojen lisäksi kokouksessa käydään lähetekeskustelu Oulun korkeakouluopiskelijoiden kunnallispoliittisesta ohjelmasta.

 

Edustajisto on ylioppilaskunnan korkein päättävä elin, jonka opiskelijat valitsevat joka toinen vuosi käytävissä vaaleissa. Seuraavat vaalit käydään syksyllä 2021. Edellisten kokousten pöytäkirjoja pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Skip to content