Edustajiston kokous 4/2021

Kokousta on mahdollista seurata etänä liittymällä Zoom-kokoukseen

OYY:n edustajiston kokous pidetään 9.6.2021 klo 16:30 alkaen luentosalissa L2. Kokousta on mahdollista seurata etänä liittymällä Zoom-kokoukseen täältä.

Ohjeet Zoom-kokousta seuraamaan pääsemiseksi ovat seuraavat:

Kokousalustana toimii Zoom-verkkoalusta, johon voi liittyä esimerkiksi tietokoneen avulla, riippumatta siitä mistä kokoukseen osallistut. Laita kokousnimesi muotoon oma etunimi sukunimi ja lyhenne nimen eteen EJ (edustajiston jäsen), EVJ (äänivaltainen edustajiston varajäsen) tai MUU (muu kuin äänivaltainen kokoukseen osallistuja) jotta voimme sinut tunnistaa (esimerkki: MUU Matti Meikäläinen) ja päästää sisään kokoukseen.

Häiriökäyttäytymisten sattuessa voi kokouksen puheenjohtaja poistaa ei äänivaltaiset kokoukseen osallistujat kokouksesta. Kokouksen äänestysten ajaksi muut kuin äänivaltaiset voidaan siirtää Zoomin breakout -huoneisiin tai poistaa kokouksesta.

Kokouksessa olevat henkilöt pitävät mikrofonin mykistettynä kokouksen ajan, ellei ole kyseisen henkilön puheenvuoro, äänestysvuoro tai nimenhuutovuoro. Tämä ei koske edustajiston kokouksen puheenjohtajaa tai tulkkia. Tulkkauksessa on käytössä Zoomin simultaanitulkkaus ominaisuus.

Skip to content