Edustajisto, Uutiset Janne Hakkarainen

Eero Manninen OYY:n pääsihteeriksi

Tiedote 14.11.2013
Vapaa julkaistavaksi

Eero_PSOulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on valinnut ylioppilaskunnan uudeksi pääsihteeriksi humanististen tieteiden kandidaatti Eero Mannisen. Edustajisto teki yksimielisen päätöksen kokouksessaan 14.11.2013.

Manninen  aloittaa työhönsä perehtymisen joulukuussa. Ilari Nisula toimii pääsihteeriä tämän vuoden loppuun asti ja perehdyttää häntä tehtäväänsä. Manninen toimii tällä hetkellä ylioppilaskunnassa järjestö- ja hallintosihteerinä. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa OYY:n hallituksen puheenjohtajana. Manninen toimii myös aktiivisesti kunnallispolitiikassa.

”Otan pääsihteerin työn vastaan kiitollisena ja nöyränä. Haluan olla oppimiskykyinen pääsihteeri, joka auttaa edustajistoa, hallitusta sekä sihteeristöä toimissaan. Haluan yhteisen tavoitteemme olevan, että ylioppilaskuntamme olisi entistä vaikuttavampi ja näkyvämpi”, fiilistelee Manninen.

Ylioppilaskunnan pääsihteeri on henkilökunnan esimies ja vastaa ylioppilaskunnan henkilöstöhallinnosta, taloudenpidosta ja -suunnittelusta sekä osaltaan suhdetoiminnasta ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa. Pääsihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä hallituksen ja edustajiston kanssa ja vastaa niiden päätösten toimeenpanemisesta.

Ylioppilaskunta on Oulun yliopiston ylioppilaskunta on jokaisen Oulun yliopistossa perustutkintoa opiskelevan etu- ja palvelujärjestö. Ylioppilaskunnassa tehdään päivittäin opiskelijan hyvää elämää noin 12 500 jäsenen puolesta.

Lisätietoa ylioppilaskunnasta osoitteessa www.oyy.fi.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Ilari Nisula ilari.nisula@nulloyy.fi 040 523 1822