Etäopetus jatkuu 31.5.2021 saakka

Etäopetus jatkuu Oulun yliopistossa 31.5.2021 saakka, ja kasvomaskia suositellaan käytettäväksi kaikissa julkisissa tiloissa 29.10.-12.11.

Etäopetus jatkuu Oulun yliopistossa 31.5.2021 saakka. Läsnäoloa vaativat kurssit ja tentit järjestetään turvallisuudesta huolehtien. Yliopisto tiedotti asiasta opiskelijoille ja henkilökunnalle 28.10. Oulun kaupungissa ollaan epidemian kiihtymisvaiheen kynnyksellä, ja määräaikaisen alueellisen suosituksen mukaisesti myös yliopiston tiloissa suositellaan käytettäväksi kasvomaskia, jos 1-2 metrin turvavälin säilymistä ei voi varmistaa. Suositus on voimassa 29.10.-12.11. välisenä aikana. Kasvomaskia suositellaan myös sisäliikunta- ja harrastetiloissa, ei kuitenkaan liikuntasuorituksen aikana. Suositus koskee siis esimerkiksi Linnanmaan liikuntahallia, Urheilutaloa ja muita tiloja, joissa järjestetään Oulun korkeakoululiikunnan kursseja ja vuoroja.

 

Samalle aikavälille on myös voimassa suositus välttää yli 20 henkilön yksityisiä kokoontumisia. Suositus maskin käytöstä julkisessa liikenteessä on myös edelleen voimassa. Vierailuita ikääntyneiden ja riskiryhmään kuuluvien luokse suositellaan vältettäväksi 10 vuorokauden ajan, jos on ollut tilanteessa jossa on kasvanut riski korona-altistukselle (yleisötapahtumat, harrastustoiminta, ravitsemusliike).

 

Kampuksilla on edelleen mahdollisuus opiskelijahintaiseen ruokailuun. Aukioloajat voit tarkistaa Unirestan ja Juveneksen nettisivuilta. 

 

Yliopiston ajankohtaista tiedotusta voit seurata täältä. Olemme koonneet myös omalle nettisivullemme tietoa opiskelijoita koskettavista asioista.

Skip to content