Hae edunvalvontajaoston puheenjohtajaksi vuodelle 2020!

Ylioppilaskunta hakee oma-aloitteista, edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta kiinnostunutta ja idearikasta puheenjohtajaa.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edunvalvontajaoston toiminnan tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden tietämystä ajankohtaisista yliopisto-opiskelijoihin vaikuttavista asioista ja edunvalvonnasta sekä toimia matalan kynnyksen vaikuttamisalustana ylioppilaskunnan toimintaan. Jaosto järjestää esimerkiksi tempauksia, tapahtumia, vierailuja ja keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Jaoston tehtävänä on palvella kaikkia ylioppilaskunnan jäseniä.

Ylioppilaskunta hakee oma-aloitteista, edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta kiinnostunutta ja idearikasta puheenjohtajaa vuodelle 2020. Jaosto toimii suomeksi ja englanniksi, joten puheenjohtajalta edellytetään hyvää englannin kielistä kirjallista ja suullista taitoa. Puheenjohtajuus sopii erinomaisesti ihmiselle, joka haluaa edistää yliopisto-opiskelijoiden tietoisuutta ajankohtaisista asioista ja vaikuttaa yliopistoyhteisössä. Tehtävä sopii mainiosti täysipäiväisesti opiskelevalle. 

Puheenjohtajalle maksetaan kokouksista kokouspalkkiota.

Jaoston puheenjohtajaksi  voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Lähetä hakemus ja ansioluettelo soveltuvilta osin osoitteeseen hakemukset@oyy.fi viimeistään 31.1.2020 klo 23.59 mennessä. Voit laittaa hakemukseesi myös linkin, josta löytyy ansioluettelosi. Valinnan puheenjohtajasta tekee OYY:n hallitus.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822 

Skip to content