Uutiset Juuli Juntura

Hae kehitysyhteistyöviikon koordinaattoriksi vuodelle 2016!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu 1.3.2016 klo 16.00 saakka.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee kehitysyhteistyöviikon koordinaattoria vuodelle 2016.
Kehitysyhteistyön teemaviikon tavoitteena on on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta kehityskysymyksistä ja kehitysmaista, innostaa opiskelijoita toimimaan kehityskysymysten parissa sekä tarjota näkökulmia kehitysmaiden tilanteeseen ja kulttuuriin. Kehitysyhteistyöviikko toteutetaan yhteistyössä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) ja useiden muiden ylioppilaskuntien kanssa.

Eri ylioppilaskuntien koordinaattoreista koostuva ohjausryhmä koordinoi teemaviikon suunnittelua ja toteutusta valtakunnallisesti ja se kokoontuu muutaman kerran vuodessa Helsingissä. Koordinaattori on vastuussa OYY:n paikallisen teemaviikon järjestelyistä. Koordinaattori kokoaa vapaaehtoisryhmän suunnittelemaan ja järjestämään syksyllä järjestettävää kehitysyhteistyöviikkoa. Ohjausryhmä päättää kehitysyhteistyöviikon tarkemmasta ajankohdasta ensimmäisessä kokouksessaan.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • paikallisen viikon suunnitteleminen ja järjestäminen
  • SYL:n ohjausryhmän kokouksiin osallistuminen
  • vapaaehtoisryhmän työn koordinointi
  • paikallistason materiaalin tuottaminen
  • säännöllinen yhteydenpito ja hankkeesta tiedottaminen
  • projektista raportointi

Koordinaattorin tehtävä alkaa maaliskuussa 2016 ja häneltä edellytetään sitoutumista hankkeeseen vuoden loppuun asti. Ensimmäinen ohjausryhmän kokous on 14.–15.3.2016 Helsingissä ja siihen osallistuminen on tärkeää. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta kehityskysymyksiä kohtaan. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus projektityöstä, tiedottamisesta ja ryhmän johtamisesta. Koordinaattorille maksetaan 1080 euron suuruinen palkkio.

Kehitysyhteistyöviikon koordinaattorin tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden oppia kehitysyhteistyöstä ja projektinhallinnasta käytännössä. Koordinaattorilla on apunaan vapaaehtoisryhmä, kehitysyhteistyöviikon valtakunnallinen ohjausryhmä sekä OYY:n henkilökunta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi soveltuvin osin 1.3. klo 16.00 mennessä osoitteeseen kvsihteeri(at)oyy.fi.

Lisätietoja:

Kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntija Juuli Juntura, kvsihteeri(at)oyy.fi tai 040 861 0868.