Hae mukaan UNIC CityLabs -festivaaleille 12.9. mennessä

UNIC CityLabs -festivaalit järjestetään Liégessä, Belgiassa 11.–17.10. Festivaaleille halutaan mukaan opiskelijoita esittelemään tekemäänsä tai ideoimaansa projektia. Mukaan voi hakea joko yksin tai ryhmänä.

Opiskelija, hae mukaan tekemään UNIC CityLabs -festivaalia Liégeen, Belgiaan 11.–17.10. Hakuaikaa on 12.9. asti. Festivaaleille etsitään opiskelijoita esittelemään tekemäänsä tai ideoimaansa projektia, aloitetta tai tutkimushanketta, joka tukee UNICin teemoja. Näitä teemoja ovat moninaisuus, osallisuus ja yliopistojen yhteiskunnallinen vaikuttavuus jälkiteollisessa murroksessa. Mukaan voi hakea joko yksin tai ryhmänä.

UNIC CityLabs -festivaaleilla opiskelijat, tutkijat ja kaupunkilaiset kehittävät yhdessä ratkaisuja jälkiteollisten kaupunkien haasteisiin. Festivaaleilla järjestetään keskustelutilaisuuksia ja työpajoja haasteiden ratkaisemiseksi sekä muita aktiviteetteja.

UNIC on kahdeksan eurooppalaisen yliopiston muodostama verkosto, jonka tavoitteena on lisätä liikkuvuutta, osallisuutta ja rakentaa eurooppalaista koulutustarjontaa. UNICin partnerikoulut tarjoavat eri alojen opiskelijoille virtuaalikursseja, jotka on mahdollista sisällyttää osaksi tutkintoa.

Lue lisää: https://www.oulu.fi/fi/uutiset/opiskelija-tule-mukaan-tekemaan-unic-festaria-liegeen-belgiaan-11-1710

Skip to content