Hae mukaan ylioppilasliikkeen yhteiseen kehitysyhteistyöhön!

Haku on auki! Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) hakee toimintaansa motivoituneita tekijöitä kehitysyhteistyöasiainneuvottelukuntaan (KENKKU). Haku on auki 18.4. saakka, minkä jälkeen Oulun ylioppilaskunnan hallitus käy läpi saapuneet hakemukset ja jättää ehdotuksen valinnasta (1-3 jäsentä) SYL:lle. Valituksi tulleiden tekijöiden toimikausi alkaa elokuussa 2022 ja loppuu heinäkuussa 2023.

Kehitysyhteistyöasiainneuvottelukunta työskentelee tiimeissä. Viestinnän ja vaikuttamisen tiimiin etsitään luovia ja idearikkaita viestinnän tekijöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median sisältöjä sekä julkisen keskustelun nostoja. Etiopian hankehallintoryhmä sukeltaa hankehallinnon maailmaan vuosiraporttien ja suunnitelmien avulla sekä on yhteydessä paikallisiin yhteistyötahoihin Etiopiassa. Yhteistyö- ja varainkeruutiimissä etsitään uusia yhteistyökumppaneita sekä suunnitellaan varainkeruuta.

Jos Innostut globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti tai olet kiinnostunut kestävästä kehityksestä, voi tässä olla sinun tehtäväsi! Kurkkaa hakuilmoituksen tarkemmat tiedot sekä hakemuksen sisältö SYL:n sivuilta. Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. 

Skip to content