Uutiset Aino-Kaisa Manninen

Hae OYY:n kääntäjäharjoittelijaksi 13.6. mennessä!


Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa

 

KÄÄNTÄJÄHARJOITTELIJAA syksyksi 2018 vahvistamaan ylioppilaskunnan kaksikielisyyttä

Kääntäjäharjoittelijan tehtävään kuuluvat käännöstyöt suomesta englanniksi sekä ylioppilaskunnan kaksikielisessä viestinnässä avustaminen. Olemme uudistamassa vuoden 2018 aikana nettisivumme, joten harjoittelijana pääset kääntämään monipuolisesti ylioppilaskunnan liittyvää aineistoa suomesta englanniksi. Tarjoamme harjoittelijalle mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan nuorekkaassa ja mukavassa työyhteisössä.

Edellytämme hakijoilta:

  • erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
  • yhteistyötaitoja
  • korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea 

Katsomme eduksi:

  • aiemman kokemuksen kääntämisestä
  • viestintäosaamisen 

Harjoittelun kesto on 2,5 kuukautta ja toivottava ajankohta harjoittelulle on 1.10.–17.12.2018. Harjoittelun tarkka ajankohta on neuvoteltavissa. Harjoittelijan työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa. Harjoittelujaksosta maksettava kokonaispalkka on 2 500 € ja palkka maksetaan kahdessa osassa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@nulloyy.fi pdf-muodossa. Hakuaika päättyy 13.6.2018 klo 23.59. Haastattelut pyritään pitämään 18.6. Oulussa tai etäyhteydellä.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakijoiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi.

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja harjoittelusta antavat:
pääsihteeri Aino-Kaisa Manninen, puh. 040 523 1822, s-posti: paasihteeri@oyy.f
hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen, puh. 040 523 1821, s-posti: hpj@nulloyy.fi

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on 11 000 jäsenen etu- ja palveluorganisaatio, jonka lakisääteisenä velvollisuutena on edistää yhteisönä jäsentensä yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. OYY:n toiminnan päämäärä on opiskelijan hyvä elämä. OYY:ssa työskentelee tällä hetkellä kahdeksan vakituista henkilöä.