Uutiset Janne Hakkarainen

Hae OYY:n projektityöntekijäksi 28.4. mennessä

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa

Projektityöntekijää toteuttamaan ylioppilaskunnan tapahtumia ja niiden varainhankintaa.

Oletko kiinnostunut tapahtumista ja niiden järjestämisestä? Oletko luontainen myyjä ja hyvä ihmisten kanssa? Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) hakee osa-aikaista projektityöntekijää toteuttamaan tapahtumia ja niiden varainhankintaa. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) tapahtumien projektityöntekijänä saat ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää kyntesi tuloksellisena myyjänä ja tapahtumakoordinaattorina.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat:

  • Lukuvuoden avajaistapahtuma Vulcanalian varainhankinta, eli yritysyhteistyökumppaneiden hankinta sekä Vulcanalian yleisissä järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen.
  • Kestävä kehitys -teemaisen kehitysyhteistyöviikon järjestelyistä vastaaminen
  • Kv-opiskelijoille suunnatun työelämätapahtuma Löylyn järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen
  • Annos 60 -vuosijuhlien järjestelyissä tapahtumatuottajan avustaminen
  • Muut työnantajan määrittelemät tehtävät

Valittavalta henkilöltä odotamme kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta, suhdetoiminnasta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi sekä oma-aloitteisuutta. Etsimämme henkilön on oltava reipas ja aikaansaava työntekijä, jolla pysyvät asiat ja kokonaisuudet järjestyksessä ja hän tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Lisäksi eduksi katsomme aiemman menestyksen myyntityössä, kokemusta neuvotteluista ja sopimusten laadinnasta sekä hyvän kontaktiverkoston.

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Projektityö ajoittuu sopimuksen mukaan toukokuun alusta kesäkuun puoleen väliin ja 5.8.2019 – 28.2.2020. Projektityöntekijän tuntimäärä on 20h/viikko (885,23e/kk, YTES palkkaluokka II). Lisäksi provisio Vulcanalian yritysyhteistyökumppaneiden hankinnasta 20%.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen hakemukset@nulloyy.fi viimeistään sunnuntaina 28.4. klo 23.59 mennessä. Kirjoita otsikkoon ”projektityöntekijä”.  Haastattelut tehtävään järjestetään 2.5.-8.5.2019. OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakijoiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@nulloyy.fi, 040 523 1822.

Tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntija Asta Salomaa, ttya@nulloyy.fi, 050 407 8452

Ylioppilaskunnan tarkoituksena on olla jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskelun ja opiskelijan asemaan liittyviä pyrkimyksiä. OYY on noin 11 000 opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä.

Vulcanalia on Oulun yliopiston ylioppilaskunnan järjestämä Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lukuvuodenavajaistapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 25. kerran keskiviikkona 11.9. Tapahtumaan kuuluu järjestömessutapahtuma Linnanmaan kampuksella sekä konserttitapahtuma Oulun Club Teatrialla. Tapahtumaan odotetaan useita tuhansia osallistujia.

OYY juhlii tasavuosia keväällä 2020 viettämällä suuria Annos 60 -vuosijuhlia. Työntekijä pääsee suunnittelemaan juhlavuoden ohjelmaa ja itse vuosijuhlia, jotka varmasti muistetaan opiskelijayhteisössä vielä pitkään tulevaisuudessa. Löyly puolestaan on kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille suunnattu työelämätapahtuma, joka vuonna 2020 järjestetään kolmannen kerran. Löyly toteutetaan yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Osakon kanssa. Kestävän kehityksen kehitysyhteistyön teemaviikko järjestetään syksyllä 2019 OYY:n toimesta osana valtakunnallista globaalikasvatuksen hanketta.