Hae OYY:n viestintäharjoittelijaksi!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee viestintäharjoittelijaa – hae paikkaa 31.1. mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kymmenen työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

Viestintäharjoittelijanamme pääset tekemään ylioppilaskunnan päivittäistä viestintää sekä osallistumaan erilaisten projektien viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Viestintämme on kaksikielistä (suomi ja englanti), joten edellytämme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Edellytämme sinulta aiempia korkeakouluopintoja ja aiempi kokemus viestinnästä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, innokas ja kiinnostunut oppimaan ja kehittämään itseäsi. Jos olet kiinnostunut jostakin tietystä viestinnän osa-alueesta kuten valokuvaamisesta, kuvien käsittelystä tai videoiden tekemisestä, tai sinulla on näistä aikaisempaa kokemusta, mainitse siitä hakemuksessasi! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa harjoittelusi sisältöön oman osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Pääset tekemään käytännön viestintätyötä mielenkiintoisessa ympäristössä, ja saat palautetta ja henkilökohtaista ohjausta työhösi. Työssä pääset muun muassa tekemään ylioppilaskunnan sosiaalista mediaa, laatimaan uutiskirjeitä sekä  viestimään opiskelijoille ajankohtaisista asioista. Teet yhteistyötä sekä viestintäasiantuntijan että muiden asiantuntijoiden ja hallituksen jäsenten kanssa.

Harjoittelun kesto on 2,5 kuukautta. Harjoittelun ajankohta on maaliskuun alusta toukokuun alkuun, tarkka ajankohta on neuvoteltavissa. Harjoittelijan työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa, ja pääasiallinen työpaikka on ylioppilaskunnan toimisto Linnanmaalla, koronapandemian salliessa. Harjoitteluajan palkka on koko jaksolta yhteensä 2566 euroa. Huomioithan, että harjoittelupaikan saamisen edellytyksenä on, että sinulla on käytössäsi korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään maanantaina 31.1.2022 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”viestintäharjoittelija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. Haastatteluajankohdasta ilmoitetaan haastatteluun valituille viikolla 5. Haastattelut järjestetään viikoilla 5-6 joko läsnä tai etänä.

Harjoittelua koskevista asioista voi kysyä lisää ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkältä, paasihteeri@oyy.fi 0405231822 sekä viesintäasiantuntija Liisa Komminaholta liisa.komminaho@oyy.fi 0400381321. 

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Skip to content