Hae OYY:n yritysyhteistyökoordinaattoriksi!

Haku auki sunnuntaihin 27. lokakuuta asti.

Hakukuulutus
2.10.2019

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) yritysyhteistyökoordinaattorina saat ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää kyntesi tuloksellisena myyjänä ja koordinaattorina. Yritysyhteistyökoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu ylioppilaskunnan yhteistyösopimusten neuvotteleminen, suhdetoiminnan kehittäminen sekä taloudellisen ja aineellisen tuen hankkiminen ylioppilaskunnan tapahtumiin ja toimintaan. Yritysyhteistyökoordinaattorina vastaat myös Oulun ylioppilaslehden mainosmyynnistä! Lehti toimittaa verkkomediaa sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvää paperilehteä. Koordinaattorina pääset myös lisäämään yliopisto-opiskelijoiden näkyvyyttä työnantajasektorilla.

Yritysyhteistyökoordinaattoriksi valittavalta henkilöltä odotamme kokemusta suhdetoiminnasta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi eduksi katsomme aiemman menestyksen myyntityössä, kokemusta neuvotteluista ja sopimusten laadinnasta sekä hyvän kontaktiverkoston.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan tai työntekijän niin halutessa määräaikaisen työsuhteen opintoihin sovitettavalla työajalla, kannustavan palkkauksen (pohjapalkka 480 e/kk + 20 prosentin provisio), arvokasta kokemusta sekä hyödyllisiä suhdeverkostoja tulevaisuuden varalle sekä loistavan työyhteisön. Työaika on noin 40 tuntia kuukaudessa ja tarvittaessa lisätunneista maksetaan tuntipalkan mukaisesti (12 e/tunti). Työsuhteen alussa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy sunnuntaina 27. lokakuuta klo 23.59. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää otsikolla “Yritysyhteistyökoordinaattori” sähköpostitse osoitteeseen hakemukset(at)oyy.fi.

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.  

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä OYY:n  pääsihteeri Kauko Keskisärkältä (paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822) ja lehden mainosmyynnistä päätoimittaja Anni Hyypiöltä (p. 040 526 7821).

Skip to content