Hae PSOAS:n hallitukseen!

Hakukuulutus 14.10.2021 

OYY hakee ylioppilaskunnan edustajia Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön (PSOAS) hallitukseen. Avoinna on kaksi (2) hallituksen jäsenen paikkaa kaudelle 2022–2024. PSOAS tarjoaa näköalapaikan opiskelija-asumiseen ja säätiön päätöksentekoon. PSOAS:n hallitukseen kuuluu yhteensä 13 jäsentä. 

PSOAS:n hallituksen sääntömääräisiin tehtäviin kuuluu säätiön hallinnosta huolehtiminen ja se, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteutumiseksi. Hallitus vastaa siitä, että säätiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen jäsenille maksetaan palkkio.

Ylioppilaskunnan edustajat PSOAS:n hallitukseen nimetään edustajiston kokouksessa 26.10.2021. 

 Toivomme tiiviitä hakemuksia, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä tehtävän kannalta keskeisimmät luottamustoimesi. Voit liittää hakemuksen mukaan CV:n. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.10.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Kirjoita otsikko riville “PSOAS hallitus”.

 

Lisätietoja hakuprosessista:

OYY:n pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822

PSOAS on vuonna 1971 perustettu opiskelija-asuntosäätiö, jonka tehtävänä on tarjota edullista asumista oululaisille opiskelijoille. Säätiön ovat perustaneet Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Domus Botnica -säätiö ja Pohjois-Suomen oppilasasuntolat Oy. Nykyisin säätiö omistaa yli 5 500 asuntopaikkaa. Ylioppilaskunta nimeää suoraan PSOAS:n hallitukseen jäsenet.

Skip to content