Hae PSOAS:n hallitukseen!

Avoinna on kaksi hallituksen jäsenen paikkaa kaudelle 2020­–2022.

Hakukuulutus 2.11.2019

Hae PSOAS:n hallitukseen!

OYY hakee ylioppilaskunnan edustajia Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön (PSOAS) hallitukseen. Avoinna on kaksi (2) hallituksen jäsenen paikkaa kaudelle 2020­–2022. PSOAS tarjoaa näköalapaikan opiskelija-asumiseen ja säätiön päätöksentekoon. PSOAS:n hallitukseen kuuluu yhteensä 13 jäsentä. 

PSOAS:n hallituksen sääntömääräisiin tehtäviin kuuluu säätiön hallinnosta huolehtiminen ja se, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteutumiseksi. Hallitus vastaa siitä, että säätiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen jäsenille maksetaan palkkio.

OYY:n edustajisto nimeää kaksi PSOAS:n hallituksen jäsentä kokouksessaan 21.11.2019. 

Toivomme tiiviitä ja vapaamuotoisia hakemuksia, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä tehtävän kannalta keskeisimmät luottamustoimesi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 16.11.2019 klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Kirjoita otsikko riville “PSOAS hallitus”. 

Lisätietoja hakuprosessista:

OYY:n pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822

PSOAS on vuonna 1971 perustettu opiskelija-asuntosäätiö, jonka tehtävänä on tarjota edullista asumista oululaisille opiskelijoille. Säätiön ovat perustaneet Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Domus Botnica -säätiö ja Pohjois-Suomen oppilasasuntolat Oy. Nykyisin säätiö omistaa yli 5 500 asuntopaikkaa. Ylioppilaskunta nimeää suoraan PSOAS:n hallitukseen jäsenet. 

Skip to content