Uutiset Aino-Kaisa Manninen

Hae PSOAS:n hallitukseen!

OYY hakee ylioppilaskunnan edustajia Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön (PSOAS) hallitukseen. Avoinna on kolme (3) hallituksen jäsenen paikkaa kaudelle 2018­–2020. PSOAS tarjoaa näköalapaikan opiskelija-asumiseen ja säätiön päätöksentekoon.

PSOAS:n hallituksen sääntömääräisiin tehtäviin kuuluu säätiön hallinnosta huolehtiminen ja se, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteutumiseksi. Hallitus vastaa siitä, että säätiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen jäsenille maksetaan palkkio.

OYY:n hallitus nimeää kolme PSOAS:n hallituksen jäsentä kokouksessaan 30.11.2017. Samassa kokouksessa hallitus tekee esityksen hallituksen puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta kalenterivuodelle 2018. Hallituksen puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi voidaan nimetä OYY:n nimeämä PSOAS:n hallituksen jäsen. Hallitukseen hakukelpoisia eivät ole PSOAS:n toimihenkilöt.

Toivomme tiiviitä ja vapaamuotoisia hakemuksia, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä tehtävän kannalta keskeisimmät luottamustoimesi. Kerro hakemuksessasi myös, oletko käytettävissä PSOAS:n hallituksen puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.11.2017 klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@nulloyy.fi. Kirjoita otsikko riville “PSOAS hallitus”.

Lisätietoja hakuprosessista:
OYY:n pääsihteeri Aino-Kaisa Manninen, paasihteeri@nulloyy.fi, 040 523 1822

Lisätietoja hallituksessa toimimisesta:
PSOAS:n hallituksen puheenjohtaja Milja Seppälä, milja.seppala@nullpsoas.fi, 044 757 3181
PSOAS on vuonna 1971 perustettu opiskelija-asuntosäätiö, jonka tehtävänä on tarjota edullista asumista oululaisille opiskelijoille. Säätiön ovat perustaneet Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Domus Botnica -säätiö ja Pohjois-Suomen oppilasasuntolat Oy. Nykyisin säätiö omistaa yli 5 500 asuntopaikkaa. Ylioppilaskunta nimeää suoraan PSOAS:n hallitukseen jäsenet. Aiemmin OYY on nimennyt jäseniä PSOAS:n valtuuskuntaan, jota ei enää sääntömuutoksen vuoksi ole.