Rekrytointi, Uutiset Janne Hakkarainen

Hae tärkeisiin vaikuttamisen paikkoihin OYY:n piirissä!

Ylioppilaskunnan piirissä on mielenkiintoisia luottamustehtäviä tarjolla

OYY:n hallitus 2015
PSOAS:n valtuuskunta
OYY:n lipunkantajia ja airuita 55-vuotisjuhlavuodelle

Lue lisää alta ja linkeistä!

Hae OYY:n hallitukseen vuodelle 2015!

hae_hallitukseen_2015-2Haluatko tehdä työtä opiskelijan hyvän elämän eteen? Hae OYY:n hallitukseen vuodelle 2015!

Hallitus on ylioppilaskunnan toimeenpaneva toimielin, joka toimii ylioppilaskunnan ytimessä yhdessä asiantuntijoiden ja muun henkilökunnan kanssa. Hallitustyöskentely tarjoaa 6-9 opiskelijalle ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa, laajentaa osaamistaan, monipuolistaa vuorovaikutustaitojaan, verkostoitua ja kehittää tärkeitä opiskeluiden jälkeen tarvittavia taitoja. Hallitusvuosi tuo mukanaan uusia, mahtavia kavereita ympäri Suomen ja tilaisuuden vaikuttaa yli 12 000 -henkisen jäsenistön puolesta myös valtakunnallisella tasolla.

Hallitusvuoden jälkeen olet saanut:

 • laajan suhdeverkoston ja uusia ystäviä ympäri Suomen
 • itsevarmuutta ja rohkeutta vaikeidenkin tilanteiden hoitoon
 • ainutlaatuista akateemista pääomaa ja uudenlaisia näkemyksiä koko elämään
 • työelämässä tarvittavia taitoja sekä tuntemusta julkishallinnosta
 • kokemusta kovan luokan opiskelijavaikuttamisesta

Hallituksessa työskentelyyn tarvittavat ominaisuudet:

 • kokemus siitä, millaista on opiskelu Oulun yliopistossa
 • halu vaikuttaa niin yliopiston arkeen kuin opiskelijaa koskevaan poliittiseen päätöksentekoon
 • oma-aloitteisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
 • sitoutumista vuoden ajaksi opiskelijan hyvän elämän puolesta
 • halua toimia OYY:n kasvoina ja tehdä töitä ylioppilaskunnan tavoitteiden saavuttamiseksi

Ylioppilaskunta tukee työskentelyäsi:

 • hallituksen jäsenen palkkio n. 500e/kk, puheenjohtajan palkkio n. 800e/kk (riippuen hallituksen koosta ja talousarviosta)
 • puhelin ja kannettava tietokone käyttöön vuoden ajaksi
 • sporttipassi syksy/kevät

Ylioppilaskunnan toimeenpanovaltaa käyttävät edustajiston nimeämä hallitus ja hallituksen alaiset jaostot ja toimihenkilöt. Hallituksen tehtäviin kuuluu toteuttaa toimintasuunnitelmassa mainittuja projekteja ja tavoitteita, hoitaa ylioppilaskunnan taloutta talousarvion ja edustajiston päätösten mukaisesti yhdessä pääsihteerin kanssa. Hallitus tuo julki OYY:n kannan lausuntojen, kommenttien ja kannanottojen muodossa. Hallitustyöskentely on kuitenkin myös muuta kuin pelkkää kokoustelua: se on tapahtumien järjestämistä, opiskelijavaikuttamista, jäsenten kohtaamista ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Toivomme, että lähetät vapaamuotoisen hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin yhteisessä pdf-tiedostossa osoitteeseen epj@nulloyy.fi maanantaihin 24.11. klo 14.00 mennessä. Hallitus valitaan edustajiston kokouksessa viikolla 49. Lisätietoja sinulle hallitustyöskentelystä ja hallitusvuodesta antavat hallituksen puheenjohtaja Vili Koistinen ja muut hallituksen jäsenet (http://www.oyy.fi/ota-yhteytta/hallitus/). Hallitushakijoille järjestetään paneelimuotoinen haastattelu tiistaina 25.11. klo 15 ylioppilaskunnan toimistolla.

Hallituksen jäsenet valitaan edustajistoryhmien kautta, jolloin heillä on tietyn ryhmän tuki takanaan. Hakijoiden kannattaa siis harkita yhteydenottoa läheiseksi kokemaansa edustajistoryhmään, ellei ole jo jonkun tietyn ryhmän jäsen..

Haku- ja valintaprosessista voit kysyä ylioppilaskunnan puheenjohtaja Tero Marinilta (epj@nulloyy.fi, 040 523 1820).

 

PSOAS:n valtuuskunta

Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön valtuuskuntaan haetaan 6 varsinaista ja 6 varaopiskelijajäsentä kaudelle 2014–2016.

PSOAS:n valtuuskunta on säätiön ylin päättävä elin, jonka tehtävä on mm. valita hallituksen jäsenet ja päättää talouden raamit. Tehtävä on erittäin mielenkiintoinen, mutta sopii kohtuullisen vähäisen kuormittavuuden takia loistavasti myös aktiiviselle opiskelijalle.

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia osoitteeseen hakemukset (a) oyy.fi 29.10. klo 14.00 mennessä. Otsikkoriville maininta ”PSOAS:n valtuuskunta”. Kerrothan hakemuksessasi myös, oletko tarvittaessa käytettävissä varapaikalle. Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Lisätietoja ylioppilaskunnan sosiaalipoliittiselta asiantuntijalta Hennamari Toiviaiselta, p. 040 526 5821, soposihteeri (a) oyy.fi.

 

OYY hakee lipunkantajia ja airuita 55-vuotisjuhlavuodelle 2015

Ylioppilaskunta täyttää ensi vuonna 55 vuotta, joten lipunkantajien ja airuiden kunniatehtävä on tavallistakin tärkeämpi. Vuosijuhlaa vietetään Kalevalan päivänä 28.2.2015. Lipunkantajat ja airuet pääsevät luonnollisesti osallistumaan maksutta Annos 55 -vuosijuhlaamme.

Tarvitsemme lipunkantajat Suomen sekä ylioppilaskunnan lipuille ja näille molemmille kaksi airutta sekä vara-airuet.

Kiinnostuitko? Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia osoitteeseen hakemukset (a) oyy.fi 29.10.2014 klo 14.00 mennessä. Otsikkoriville maininta “airut/lipunkantaja vuodelle 2015”. Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto.

Lisätietoja ylioppilaskunnan pääsihteeri Eero Manniselta, p. 040 523 1822, paasihteeri (a) oyy.fi.