Hae ylioppilaskunnan hankekoordinaattoriksi!

Haku tehtävään on auki 23.2.2021 saakka

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 11 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa hankekoordinaattoria 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka päättyy 31.12.2022.

 

Hankekoordinaattorina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kaksivuotista hanketta. Tehtäviisi kuuluu hyvinvointituutortoiminnan käynnistäminen Oulun yliopistossa. Hankkeen tarkoituksena on lieventää opiskelijoiden yksinäisyyttä ja lisätä yhteisöllisyyttä sekä yhdenvertaisuutta. Hankkeella tarjotaan mielekästä ajanvietettä, lisätään mielen hyvinvointia sekä edistetään opintojen sujuvuutta. Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu myös raportoida säännöllisesti ylioppilaskunnan hallitukselle, ja tehdä hankkeen loppuraportointi Opetus- ja kulttuuriministeriöön.

Edellytämme kokemusta pienryhmäohjaaja- tai tuutortoiminnasta sekä hanke- tai projektityöskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä, sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. Hankekoordinaattorin on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Kansainvälisessä korkeakouluyhteisössämme tarvitset myös hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen, kokemuksen vapaaehtoisten kouluttamisesta, tuntemuksen Oulun alueen opiskelijoille tarjottavista liikunta- ja kulttuuripalveluista,  sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan. Myös mahdollinen soveltuva koulutus, harrastuneisuus tai ohjauskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä.  Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja työyhteisön tuen, ja työsuhteen aikana on mahdollista saada tarvittavaa koulutusta.

 

Pohjapalkka on 2000,00 euroa kuukaudessa (YTES palkkaryhmä III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteeseen kuuluu myös muun muassa liikunta- ja kulttuurietuja. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 23.2.2021 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”hankekoordinaattori”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. 

 

 

Lisätietoja hankekoordinaattorin työstä: 

pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 0405231822 ja 

sosiaalipoliittinen asiantuntija Sanna Kangasniemi, sanna.kangasniemi@oyy.fi, 0405265821.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

 

Hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Oulun yliopiston ylioppilaskunnalle myöntämän erityisavustuksen tuella. Myönnetyllä avustuksella edistetään korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja ohjausta. 

Skip to content