Hae ylioppilaskunnan koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi 12.1.2020 mennessä!

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 11 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää.

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa 

Koulutuspoliittista asiantuntijaa 

heti tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Työ keskittyy erityisesti koulutuspoliittisten asioiden edistämiseen Oulun yliopistossa. Koulutuspoliittisena asiantuntijana tehtävänäsi on toimia ylioppilaskunnan koulutuspoliittisten asioiden valmistelijana, laatia lausuntoja ja kannanottoja, valmistella hallinnon opiskelijaedustajien valintaa, osallistua eri projektien toteuttamiseen, vastata osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta ja yhteistoiminnasta yliopiston hallinnon, sidosryhmien ja opiskelijaedustajien kanssa. Neuvot opiskelijoita heidän kohdatessaan opintoihin liittyviä haasteita ja tuet hallinnon opiskelijaedustajia heidän toimissaan.

Koulutuspoliittisena asiantuntijana vastaat myös ylioppilaskuntamme työelämävaikuttamisesta yhdessä sosiaalipoliittisen sektorin kanssa.

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, näkemystä opiskelijan hyvästä elämästä ja ajankohtaisen koulutuspolitiikan tuntemusta. Koulutuspoliittisella asiantuntijalla on oltava sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen, kokemuksen vapaaehtoisten kouluttamisesta sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön.

Pohjapalkka on 1858,49 euroa kuukaudessa (YTES palkkaryhmä III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteeseen kuuluu myös muun muassa liikunta/kulttuurietuja. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 12.1.2020 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”koulutuspoliittinen asiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Koulutuspoliittisen asiantuntijan työstä: koulutuspoliittinen asiantuntija Valtteri Törmänen valtteri.tormanen@oyy.fi, 0405257821

Hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 0405231822

Skip to content