Hae ylioppilaskunnan tapahtumatuottajaksi 14.3. mennessä!

Etsimme tapahtumatuottajaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa tapahtumatuottajaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

 

Tapahtumatuottajana pääset kehittämään yhteistä ylioppilaskuntaa 12 000 jäsenemme kanssa sekä vahvistamaan ylioppilaskuntaa etu- ja palveluorganisaationa. OYY:n toiminnan päämäärä on opiskelijan hyvä elämä. OYY tukee yliopiston yhteisöllisyyttä erilaisin tapahtumin ja toimimalla yhteistyössä tiiviisti opiskelijajärjestöjemme kanssa. Suurin OYY:n järjestämä tapahtuma on syksyisin järjestettävä lukuvuoden avajaistapahtuma, mikä järjestetään yhdessä opiskelijakunta Osakon kanssa. Tapahtumaan osallistuu vuosittain tuhansia opiskelijoita. 

Tehtäviisi kuuluvat ylioppilaskunnan isojen tapahtumien ja kokonaisuuksien, kuten vuosijuhlaviikon ja lukukauden avajaistapahtuman tuottamista, sekä myös pienempien kohdennettujen koulutuskokonaisuuksien fasilitointia. Vastaat myös ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan kehittämisestä,  yleisestä koordinoinnista ja tapahtumista viestimisestä sekä tarvittaessa neuvot ylioppilaskunnan piirissä toimivia järjestöjä tapahtumien järjestämisessä. Pääset myös mukaan sidosryhmäyhteistyöhön.

 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää

 • erinomaisia organisointitaitoja
 • kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja johtamisesta
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • paineensietokykyä
 • kokemusta suurten budjettien hallinnasta

 

Lisäksi katsomme eduksi

 • kouluttamiskokemuksen
 • opiskelijakulttuurin tuntemuksen
 • kokemuksen etätapahtumien järjestämisestä
 • kokemuksen harjoittelijoiden ja vapaaehtoisten ohjaamisesta
 • kokemuksen tapahtumien kehittämisestä 
 • kokemuksen sosiaalisen median ammattimaisesta käytöstä
 • kokemuksen streamaus- tai videotuotannosta
 • visuaalisen viestinnän taidot

 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä.  Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja työyhteisön tuen, ja työsuhteen aikana on mahdollista saada tarvittavaa koulutusta.

 

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Pohjapalkka on 2000 euroa kuukaudessa (ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin.  

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään päivämäärä 14.3.2021 klo 23.59., otsikkoriville maininta ”Tapahtumatuottaja”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään ensisijaisesti viikolla 11

 

Lisätietoja tehtävästä:

Kauko Keskisärkkä, pääsihteeri, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822.

Katariina Sarja, tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija, ttja@oyy.fi, 050 407 8452 (28.2. asti)

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

Skip to content