Hae ylioppilaskunnan viestintäasiantuntijaksi 14.6.2020 mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 11 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa 

Viestintäasiantuntijaa 

3.8.2020 alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Viestintäasiantuntijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan viestintää. Koordinoit sosiaalisen median kanaviemme ylläpitoa, päivität nettisivujamme, taitat esittely- ja koulutusmateriaalejamme ja tuet muita työyhteisön jäseniä heidän viestintänsä suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, näkemystä ylioppilaskunnan viestinnän toteuttamisesta sekä nuorekasta asennetta. Viestintäasiantuntijalla on oltava sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. Viestintäasiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön.

Lisäksi edellytämme sinulta:

 • WordPress-osaamista
 • sosiaalisen median kanavien tuntemusta ja kykyä tulosten analyyttiseen seurantaan (Facebook, Twitter, Instagram)
 • kuvankäsittelyosaamista (PhotoShop, Lightroom)
 • taitto-osaamista (InDesign, Canva)
 • mediasuhteiden hallintaa

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen, kokemuksen vapaaehtoisten kouluttamisesta sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan. 

Lisäksi katsomme eduksi:

 • kokemuksen uutiskirjeiden lähettämisestä  (Mailchimp)
 • videoeditointiosaamisen
 • taito tuottaa laadukasta livestream-tuotantoa (Facebook, Youtube)
 • valokuvausosaamisen järjestelmäkameralla 
 • tietoturvaosaamisen
 • teknisten laitteiden tuntemuksen

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä.  Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Pohjapalkka on 2000,00 euroa kuukaudessa (YTES palkkaryhmä III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteeseen kuuluu myös muun muassa liikunta-/kulttuurietuja. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 14.6.2020 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”viestintäasiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Viestintäasiantuntijan työstä: Viestintäasiantuntija Janne Hakkarainen janne.hakkarainen@oyy.fi, 0400381321 (5.6. asti)

Hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 0405231822

Skip to content