Hae ylioppilaskunnan yhteisöasiantuntijaksi 14.3. mennessä!

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa yhteisöasiantuntijaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen joka päättyy 31.12.2022. 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa yhteisöasiantuntijaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen joka päättyy 31.12.2022. 

Yhteisöasiantuntijana pääset kehittämään yhteistä ylioppilaskuntaa 12 000 jäsenemme kanssa sekä vahvistamaan ylioppilaskuntaa etu- ja palveluorganisaationa. OYY:n toiminnan päämäärä on opiskelijan hyvä elämä. OYY tukee yliopiston yhteisöllisyyttä toimimalla yhteistyössä tiiviisti opiskelijajärjestöjen kanssa. OYY:n piirissä toimii noin 80 aine- ja harrastejärjestöä, joiden toimintaa  ylioppilaskunta tukee erilaisin palveluin ja avustuksin. 

Tehtäviisi kuuluvat järjestöjen neuvonta, edunvalvonta ja koulutus, viestintä järjestöille, järjestöavustukset, ylioppilaskunnan järjestötoiminnan koordinointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Pääset kehittämään yliopisto-opiskelijoidemme opiskelukokemuksia mahdollistamalla avointa ja vuorovaikutuksellista keskustelukulttuuria korkeakouluyhteisömme eri osapuolten välillä sekä suunnittelemaan digitaalista tervetulopakettia yliopistomme uusille opiskelijoille.

Työhön kuuluu myös vahvasti kansainvälisyys ja toimit tiiviisti yhteistyössä yliopiston eri kansainvälisten osa-alueiden, kuten kansainvälisten tutkinto- ja vaihto-opiskelijoiden kanssa sekä ylioppilaskunnan edustajana UNIC-projektin (The European University of Post-Industrial Cities) yhteydessä. 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää

 • erinomaisia organisointitaitoja
 • osaamista ja kokemusta järjestötoiminnasta sekä järjestöhallinnon tuntemusta
 • hyvää suomen ja erinomaista englannin kielen taitoa
 • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • kokemusta kouluttamisesta ja koulutusten suunnittelusta
 • kokemuksen kansainvälisestä toiminnasta
 • projektinhallintataitoja

Lisäksi katsomme eduksi

 • edunvalvontakokemuksen
 • opiskelijakulttuurin tuntemuksen
 • kokemuksen harjoittelijoiden tai vapaaehtoisten ohjaamisesta
 • kokemuksen avustusten hakemisesta tai käsittelystä

 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä.  Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja työyhteisön tuen, ja työsuhteen aikana on mahdollista saada tarvittavaa koulutusta.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Pohjapalkka on 2000 euroa kuukaudessa (ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin.  

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 14.3.2021 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”Yhteisöasiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään ensisijaisesti viikolla 11. Huomioithan aikataulun hakiessasi tehtävää.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Kauko Keskisärkkä, pääsihteeri, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

Skip to content