Hae YTHS:n valtuuskuntaan!

Hae varajäseneksi YTHS:n valtuuskuntaan kaudelle 2021-2022 viimeistään 11.1.2021! Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.halloped.fi.

YTHS:n valtuuskunta tekee valtakunnan tasolla säätiön toimintaa ohjaavaa ja linjaavaa työtä. Valtuuskunnan jäsenten toimikauden pituus on kaksi vuotta. Haku valtuuskuntaan on nyt auki!

Valtuuskuntaan kuuluu jäseniä useista organisaatioista; OKM, THL, Kela, Suomen Kuntaliitto sekä YTHS:n henkilöstö voivat kukin nimetä valtuuskuntaan yhden jäsenen. Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ja Suomen opiskelijakuntien liitto (SAMOK) voivat kumpikin nimetä 7 jäsentä ja 7 varajäsentä.

Valtuuskunta kokoontuu kahdesti vuodessa, kevätkokoukseen ja syyskokoukseen. Kevätkokouksessa esitellään muun muassa hallituksen toimintakertomus sekä tilinpäätös. Syyskokouksessa esitellään talousarvio ja toimintasuunnitelma. Syyskokouksessa valitaan myös tarvittaessa valtuuskunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sihteeri sekä tietyt jäsenet. Tarvittaessa valtuuskunta myös valitsee YTHS:n hallituksen ja puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet.

OYY valitsee hakijoista kaksi ehdokasta varajäseneksi valtuuskuntaan ja lähettää esityksensä ensisijaisuus järjestyksessä kahdesta eri sukupuolta olevasta varaedustajasta SYL:lle, joka välittää esityksen YTHS:n hallituksen vahvistettavaksi. Vain toinen OYY:n esittämistä ehdokkaista tulee valituksi.

Lähetä hakemuksesi www.halloped.fi -portaalissa ja kerro miksi haet varaedustajaksi YTHS:n valtuuskuntaan kaudelle 2021-2022. Kerro hakemuksessasi myös missä vaiheessa opintosi ovat. Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.1.2021 mennessä.

Skip to content