Haemme kahta väitöskirjatutkijaa LTK:n ja BMTK:n rekrytointiryhmään

Tule mukaan osaksi lääketieteen ja biokemian ja molekyylilääketieteen profilaatiotutkimuksen rekrytointeja ja kehittämään rekrytointiosaamistasi omalla tutkimusalallasi!

Haemme kahta LTK:n ja BMTK:n väitöskirjatutkijaa mukaan valmisteluryhmään, joka hoitaa Fibrobesity -profilaatiotutkimusteeman kansainvälisiä tenure track – ja professorirekrytointeja. Valmisteluryhmä hoitaa neljän vakanssin täyttöprosessin Oulun yliopiston tenure track – ja professorirekrytointien linjausten mukaisesti. Ryhmän työskentelykieli on englanti. Väitöskirjatutkijoiden valintaa koordinoi OYY tiedekuntien pyynnöstä.

Etsimämme väitöskirjatutkijat ovat FT- tai LT-tutkintoon tähtääviä LTK:sta ja BMTK:sta, molemmista tiedekunnista yksi. Henkilön toivotaan olevan kiinnostunut tutkimuksesta ja huippututkijoiden rekrytoinnista Ouluun. Valinnassa huomioidaan myös ryhmän sukupuolijako.

Rekrytointien julkisen haun viimeinen hakupäivä on 25.5. ja valmisteluryhmän työ alkaa jo tenure track -tehtävien ja professuurien hakuaikana. Väitöstutkijajäsen voi liittyä joukkoon pienellä viiveellä. Väitöskirjatutkijan rooli noussee erityisesti esille hakijoiden mahdollisen esihaastattelun ja arviointien jälkeisten haastattelujen toteuttamisessa arvioitaessa hakijoiden esiintymis- ja opetustaitoja. Mahdolliset vakanssien rekrytointien esihaastattelut tehdään kesäkuussa ja kv-arviointien jälkeiset haastattelut ja mahdolliset opetusnäytteet alkusyksystä elo-syyskuussa. Rekrytointiprosessit pyritään saattamaan loppuun loka-marraskuussa.

Paikkaa rekrytointiryhmässä voi hakea 3.5.2021 alkaen vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Ilmaise hakemuksessasi motivaatiosi rekrytointityöskentelyyn. Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.5.2021.

Lisätietoja rekrytointiryhmän sihteeriltä: Ritva Saastamoinen, ritva.saastamoinen(a)oulu.fi, +358 294 48 5226

Skip to content