Haku hyvinvointituutoriksi on käynnissä 30.8.-13.9 klo 23.59 asti!

Hyvinvointituutorit toimivat opiskelijoiden harrastuksien opastajina ja apukäsinä. Tarkoitus on pienentää kynnystä harrastuksen aloittamiseen. Tuutorit saavat konkreettista työkokemusta, 12 €/h palkkaa ja erilaisia etuja valitsemaansa tuutorointiin. 

 

Hyvinvointituutoroinnissa voit joko tehdä jotain näistä kolmesta eri hyvintuutoroinnin alakategoriasta tai vaihtoehtoisesti toimia yleistuutorina hieman kaikenlaisen toiminnan parissa. 

Kulttuurituutoroinnissa kulttuurista (museot, teatteri, konsertit ym.) kiinnostuneet ja siitä tietävät ihmiset ottavat mukaansa muita opiskelijoita kiertämään ja kertovat kaupungin laajasta kulttuuritoiminnasta eteenpäin.

Taito- ja tietotuutoroinnissa tuutori voi ohjata ryhmälle tai toiselle opiskelijalle esimerkiksi koodausta, musiikin alkeita, kuvaamista, taiteita, pelejä ja muita taitoja. 

Liikuntatuutoroinnissa liikunnasta kiinnostuneet voivat kannustaa muita kokeilemaan omaa lajiaan, tai kokeilla porukalla uusia liikuntamuotoja. Tuutorin ei tarvitse olla minkään lajin ammattilainen, innostus liikkumiseen ja ilon jakamiseen riittää.

 

Rekrytoimme nyt mukaan noin 30-40 hyvinvointituutoria.

 

Tuutorin tavoitteena on ohjata lukuvuoden aikana vähintään 10 tuntia. Ohjauspalkka on 12 euroa tunnilta. Koulutus tuutorointiin on jo 20.-22.9.2021, klo 16-19.00. Tuutorin tulee osallistua vain yhtenä päivänä koulutukseen.

Jos edellä mainitut tuutorin tehtävänkuvaukset kiinnostavat sinua, hae mukaan! Sinun ei tarvitse olla minkään alan tai harrastuksen ammattilainen, innostunut asenne on tärkeintä. Rekrytoinnissa mm. kokemus pienryhmän ohjaamisesta tai aiempi tuutorina toimiminen katsotaan eduksi.

Hae tästä!
https://link.webropolsurveys.com/S/BC6F6B6281B34046

Skip to content