Haku jaostojen puheenjohtajiksi vuodelle 2021 on nyt auki!

Etsimme puheenjohtajia edunvalvontajaostolle, kansainväliselle jaostolle, kontinkangasjaostolle ja kestävän kehityksen jaostolle. Hae 28.2. mennessä!

Ylioppilaskunta hakee oma-aloitteisia, opiskelijoiden edunvalvonnasta ja korkeakouluyhteisöön vaikuttamisesta kiinnostuneita puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia jaostoille vuodeksi 2021. Jaostot toimivat tarpeen mukaan suomeksi ja/tai englanniksi. Jaoston puheenjohtajistossa on mahdollisuus oppia oman jaostonsa aihealueesta, edistää opiskelijoiden tietoisuutta ajankohtaisista asioista ja vaikuttaa ylioppilaskunnan toimintaan. Jaostot voivat järjestää tempauksia ja tapahtumia, vierailuja tai keskustelutilaisuuksia omasta aihealueestaan. Jaostot ovat kaikkia ylioppilaskunnan jäseniä varten. Jaostot kokoontuvat niiden oman aktiivisuuden mukaan kahdesta kuuteen kertaan vuodessa, joten puheenjohtajuutta ehtii hyvin hoitaa opintojen ohessa.

Edunvalvontajaoston  tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden tietämystä ajankohtaisista yliopisto-opiskelijoihin vaikuttavista asioista ja edunvalvonnasta, sekä toimia matalan kynnyksen vaikuttamisalustana ylioppilaskunnan toimintaan.

Kansainvälisen jaoston tarkoitus on madaltaa kansainvälisten opiskelijoiden kynnystä osallistua yliopistoyhteisön toimintaan sekä keskustella, ideoida ja toteuttaa erityisesti kansainvälisille ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille opiskelijoille suunnattua toimintaa.

Kestävän kehityksen jaosto on perustettu tukemaan OYY:n uutta strategiaa, jossa kestävä kehitys on osa arvojamme. Jaoston tarkoitus on edistää kestävää kehitystä korkeakouluyhteisössä.

Kontinkangasjaosto käsittelee erityisesti Kontinkankaan kampusalueen ja siellä opiskelevien asioita. Kuten muissakin jaostoissa, käsiteltävät aiheet valikoituvat jaoston jäsenten mielenkiinnon ja tarpeiden mukaan ja ne voivat käsitellä niin opintojen järjestämistä ja sisältöä, kuin itse kampuksen toimivuutta. Jaosto kokoontuu Kontinkankaan kampuksella.

Jaostojen puheenjohtajille maksetaan kokouksista kokouspalkkiota. 

Jaoston puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Lähetä hakemus ja ansioluettelo soveltuvilta osin osoitteeseen hakemukset@oyy.fi viimeistään 28.2.2021 klo 23.59 mennessä. Voit laittaa hakemukseesi myös linkin, josta löytyy ansioluettelosi. Valinnan puheenjohtajista ja varapuheenjohtajista tekee OYY:n hallitus.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822 

Skip to content