Uutiset Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus 2019

Haku Kontinkankaan jaoston puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan Kontinkankaan jaoston toiminnan tarkoituksena on lisätä Kontinkankaan opiskelijoiden tietämystä ajankohtaisista yliopisto-opiskelijoihin vaikuttavista asioista ja edunvalvonnasta sekä toimia matalan kynnyksen keskustelufoorumina ylioppilaskunnan toimintaan erityisesti Kontinkankaan kampuksella.

Ylioppilaskunta hakee oma-aloitteista ja vaikuttamisesta kiinnostunutta puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa vuodelle 2019. Jaosto toimii pääosin suomeksi, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksi. Puheenjohtajuus sopii erinomaisesti ihmiselle, joka haluaa edistää Kontinkankaan yliopisto-opiskelijoiden tietoisuutta ajankohtaisista asioista ja vaikuttaa yliopistoyhteisössä.

Jaoston puheenjohtajaksi ja/tai varapuheenjohtajaksi voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Jätä hakemus ja ansioluettelo soveltuvilta osin osoitteeseen hpj@nulloyy.fi  viimeistään 15.4.2019 klo 11:59 mennessä. Voit laittaa hakemukseesi myös linkin, josta löytyy ansioluettelosi. Valinnan puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta tekee OYY:n hallitus.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Miriam Putula, hpj@nulloyy.fi, 040 523 1821