Hakua OYY:n hallitukseen jatketaan 7.12. asti.

Oletko aina halunnut päästä työskentelemään opiskelijan hyvän elämän puolesta? Hallituksessa pääset tekemään opiskelijoiden arjesta parempaa, kehittämään opintojen laatua ja järjestämään tapahtumia kaikille Oulun yliopiston opiskelijoille.

Oletko aina halunnut päästä työskentelemään opiskelijan hyvän elämän puolesta? Haluatko pitää huolen siitä, että YTHS:n jonot pysyvät maltillisina? Saako etäopetuksen toteutus veresi kiehumaan? Näiden ja monien muiden opiskelijaelämään liittyvien kysymysten parissa työskennellään OYY:n hallituksessa. Hallitusvuoden aikana pääset kehittämään johtamis- ja vuorovaikutustaitojasi ja verkostoitumaan muiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa ympäri Suomen. Hallituksessa pääset tekemään opiskelijoiden arjesta parempaa, kehittämään opintojen laatua ja järjestämään tapahtumia kaikille Oulun yliopiston opiskelijoille. Samalla kehität omia projektinhallintataitojasi ja opit vaikuttamaan päätöksentekoon yliopistolla ja yhteiskunnassa.

Hallituksessa on tarjolla monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, ja toimintaa ohjaa edustajiston hyväksymän toimintasuunnitelman lisäksi hallituksen jäsenten oma mielenkiinto. Hallitukseen hakijoiden ei tarvitse olla valmiita opiskelijavaikuttajia, vaan halu kehittää omia tietoja ja taitoja riittää. Hallitukseen voi hakea jokainen läsnäoleva OYY:n jäsen.

Hallituspesti on luottamustoimi, joka vaatii sitoutumista viikottaiseen työskentelyyn kuten hallituksen kokouksiin sekä projektien ja jatkuvan toiminnan edistämiseen ja kehittämiseen. Iso osa työskentelystä tapahtuu virka-aikana, mutta esimerkiksi tapahtumia ja yhteistyötä järjestöjen kanssa on myös ilta-aikaan. Puheenjohtaja työskentelee ylioppilaskunnan toimistolla kokopäiväisesti. Hallituksen jäsenten tehtävä on osa-aikainen, ja sen ohella on myös mahdollisuus edistää opintojaan. Tehtävistä maksetaan palkkiota luottamushenkilöiden toimeentulon turvaamiseksi. Puheenjohtajan palkkio on noin 900 euroa, varapuheenjohtajien noin 700 euroa ja hallituksen jäsenten noin 500 euroa kuukaudessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pdf-tiedostona osoitteeseen hakemukset@oyy.fi viimeistään 7.12. Hakemuksen pääsevät näkemään OYY:n edustajiston jäsenet. Lisätietoja hakemisesta ja luottamustehtävissä toimimisesta voit kysyä hallituksen puheenjohtajalta Olli Joelta (hpj@oyy.fi) tai viestintäasiantuntija Liisa Komminaholta (viestintaasiantuntija@oyy.fi).

Ylioppilaskunnan edustajisto valitsee uuden hallituksen vuodelle 2022 kokouksessaan 8.12. klo 17 alkaen.

Hallituksen perehdytyksiä järjestetään joulukuussa 13.12. ja 15.12. klo 9–15 välisenä aikana. Varsinaisen toimintansa hallitus aloittaa 10.1. ja perehdytykset jatkuvat tammikuun ajan. Hallituksen jäsenten odotetaan olevan paikalla perehdytystilaisuuksissa ylioppilaskunnan toimistolla.

Skip to content