Halloped-perehdytys

Ylioppilaskunta kouluttaa kaikki hallinnon opiskelijaedustajat, jotta he voivat menestyksekkäästi hoitaa tärkeää tehtäväänsä kaikkien opiskelijoiden edustajina yliopiston hallinnossa. Perehdytyskoulutukset järjestetään alkuvuodesta sekä tarpeen mukaan muita lisäkoulutuksia pitkin vuotta. Tulevat halloped-koulutukset löydät tältä sivulta!

Ylioppilaskunta järjestää peruskoulutuksen erityisesti kevään 2020 aikana täydennyshauissa valituille opiskelijaedustajille sekä niille edustajille, jotka eivät päässeet osallistumaan koulutukseen tammikuussa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita koulutukseen. Koulutus järjestetään 1.9.2020. klo 16.30-18. Tilaisuus on maksuton ja se pidetään etänä. Linkki toimitetaan halloped-slackissä ja sähköpostitse kaikille nykyisille opiskelijaedustajille. Koulutuksen kielinä on suomi ja englanti. Koulutuksessa käsitellään opiskelijaedustajan roolia ja opiskelijaedustajana toimimista.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä ylioppilaskunnan asiantuntijoihin help@oyy.fi.

Ylioppilaskunta järjestää kaikille hallinnon opiskelijaedustajille tarkoitetun yliopistojen rahoitusta koskevan koulutuksen 3.9.2020 klo 16.30. Yliopistojen rahoitusmalli uudistuu vuodelle 2021. Koulutuksen tulee pitämään suunnittelupäällikkö Pertti Tikkanen Oulun yliopistosta. Hallopedit kutsutaan koulutukseen Slackissä ja sähköpostitse. Tilaisuus on maksuton ja se pidetään etänä. Koulutuksen kielinä on suomi ja englanti.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä ylioppilaskunnan asiantuntijoihin help@oyy.fi.

Skip to content