Uutiset Aino-Kaisa Manninen

Haluatko olla tekemässä OYY:n edustajistovaaleja 2019? – Hae keskusvaalilautakuntaan!

Miten edustajistovaalien tulee näkyä yliopistolla? Miten äänestysaktiivisuutta saadaan kasvamaan? Muun muassa näihin asioihin voi vaikuttaa Oulun yliopiston ylioppilaskunnan keskusvaalilautakunnassa.  OYY hakee kaudelle 2019 puheenjohtajaa, varapuheenjohtajaa, kolmea varsinaista jäsentä ja viittä yleisvarajäsentä keskusvaalilautakuntaan. Myös varajäsenenä pääset osallistumaan keskusvaalilautakunnan työskentelyyn.

Toivomme hakijoilta sitoutumista koko vuodelle ja hyviä organisointitaitoja. Voimassa olevien sääntöjen perusteella keskusvaalilautakunnan jäseneksi tai varajäseneksi voi asettu jokainen ylioppilaskunnan jäsen.  Edustajisto käsittelee parhaillaan sääntömuutosta, jonka voimaantulon jälkeen keskusvaalilautakunnan jäsen ei voi asettua itse ehdolle edustajistovaaleissa tai toimia vaalirenkaan tai vaaliliiton asiahenkilönä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 3.12. klo 12.00 mennessä osoitteeseen hpj@nulloyy.fi. Kirjoita otsikkoriville “Hakemus keskusvaalilautakuntaan”. Edustajisto valitsee keskusvaalilautakunnan kokoonpanon kokouksessaan 3.12.2018.
Lisätietoja: ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen, hpj@nulloyy.fi, 040 523 1821.

Edit: Hakuaikaa jatkettu 3.12. klo 12.00 saakka.