Hyvän mielen vappurastit – L1

Olet löytänyt Hyvän mielen vappurastien ensimmäisen rastin Linnanmaalta! Vappurasteja Linnanmaalla on yhteensä viisi kappaletta ja ne ovat kaikki lähellä kampusaluetta. Viimeisellä rastilla sinun on mahdollista osallistua arvontaan, jonka palkintona on 25 euron arvoinen lahjakortti ruokakauppaan. Arvomme lahjakortit sekä Linnanmaan että Kontinkankaan Hyvän mielen vappurasteilta.

Tätä rastilta löydät lastensadun Leijona ja hiiri ensimmäisen osan. Satu on jaettu viiteen eri osaan. Suosittelemme sadun lukemista erityisesti, jos kierrät rataa lasten kanssa. Lisäksi jokaiselta rastilta löytyy yllätysvideo.

65.0593457, 25.4653142
(Huomaathan, että voit kopioida koordinaatit suoraan esim. Google maps sovellukseen, jolloin rastien löytäminen on helpompaa!)

Kauan kauan sitten Afrikan savannilla eli muuan erityisen suurikokoinen ja rohkea leijona. Leijonan harja oli tuuhea ja punaruskea. Sen hännän päässä oleva tupsu oli saman värinen. Leijona tiesi olevansa koko savannin valtias, sillä kaikki muut eläimet kunnioittivat ja pelkäsivät sitä.

 

Eräänä aamuna leijona laiskotteli savannilla auringossa köllötellen. Yhtäkkiä sen kuuli vierestään rapinaa ja näki pienen pienen harmaan hiiren vilistävän sen tassun vierestä.

 

(Satu jatkuu seuraavalla rastilla.)

Skip to content