Hyvinvointiviikko 4.-8.10.2021

Hyvinvointiviikkoa vietetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 4.-8.10.2021.
Luvassa hyvinvointiviikolla on erilaisia tempauksia, aktiviteettejä ja tapahtumia.
Seuraa hyvinvointiviikon tapahtumaviestintää OYY:n somessa!

Vuoden 2021 hyvinvointiviikkoa vietetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 4.-8.10.2021. Luvassa hyvinvointiviikolla on erilaisia tempauksia, aktiviteettejä ja tapahtumia. Seuraa hyvinvointiviikon tapahtumaviestintää OYY:n somessa!

Hyvinvointiluennot

Perjantai 8.10.
  • klo 12:00-13:00: Hyvinvointia arkeen! Mari Lopina & Karoliina Vilmi
    @Tellus, Backstage + zoom

 

Hyvinvointitorit

YTHS:n järjestämillä hyvinvointitoreilla pääsee tutustumaan hyvinvointia edistäviin palveluihin ja liikunta-alan yrityksiin. Lisäksi luvassa on liikunnallisia aktiviteettejä ja pieniä kisailuja!

5.10. klo 9-14 Linnanmaan hyvinvointitori, Vihreät naulakot
6.10. klo 9-12 Kontinkankaan hyvinvointitori, Kieppi-portaiden aula

Hyvinvointitutorointi

OYY:n hyvinvointituutorit ovat järjestäneet viikolle monipuolisia aktiviteetteja kummallekin kampukselle! Katso lisätietoja Moodlesta!

  • Joogaa tiistaina Kontinkankaan Telluksessa 16.30-17.30.

  • Kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua Kontinkankaan Tellus Caprissa tiistaina klo 15-16. Mukaan mahtuu 10 henkeä!
  • Lautapelejä Kontinkankaan Telluksessa keskiviikkona klo 15-17.00.

  • Musiikkia keholla. Keskiviikkona, Linnanmaan kampuksella, luokka Ktk148 klo 16-18.

  • Riichi mahjong -pelin opetusta @ Tellus Chill torstaina 17.15->

  • Väittelykerho perjantaina klo 15-17.00 Linnanmaan Tellus Galaxy (Vain englanniksi).

Verenluovutus

Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestetään tiistaina 5.10. verenluovutustilaisuus klo 10-14 Telluksen Backstagella. Verenluovutusta hoitaa Suomen Punaisen Ristin (SPR) Veripalvelu. Verenluovutustilaisuus on osa hyvinvointiviikon (vko 40) tapahtumakokonaisuutta.

SPR:n henkilökunta toivoo, että luovutusta suunnittelevat varaisivat ajan luovutukseen etukäteen. Ajanvaraus tapahtuu veripalvelu.fi sivulla: https://nettiaika.fi/VeripalveluAjanvaraus. Listan lopusta löytyy yksityistilaisuudet, jota painamalla pääsee valitsemaan tilaisuuden: Oulun Yliopisto, Tellus.

Harrastejärjestöjen tapahtumat

5.10. klo 10: Metelin verenluovutustempaus – Meteli ry

OYY järjestää Linnanmaan kampuksella yhteisen verenluovutustapahtuman tiistaina 5.10 klo. 10-14 Telluksen Backstagella. Meteliläiset ja uudet opiskelijat! Nyt olisi matalan kynnyksen tilaisuus kokeilla verenluovutusta yhdessä Metelin VeriRyhmän MeLu:n (Metelin Luovuttajat) kanssa.

Testaa soveltuvuutesi verenluovutukseen ja varaa aika etukäteen veripalvelu.fi-sivustolla. Muista mainita luovutuksen yhteydessä Metelin VeriRyhmä MeLu. Kokoonnutaan yhdessä tempauksen jälkeen vihreille naulakoille klo. 14:15 ja mennään yhdessä kahville. Etsi naulakoilta Mauno-dino ja Metelin puheenjohtaja Aleksi.

5.10. klo 16: CRYOn avoin lautapeli-ilta! – Cryo ry

CRYOn lautapeli-illassa pelataan pieniä ja pidempiä lauta -ja roolipelejä! Tuo omasi tai nauti CRYOn peleistä!

5.10. klo 17: Tutustumisammunnat – Pohjanmaan akateeminen maanpuolustusseura (TÄYNNÄ)

Pohjanmaan akateeminen maanpuolustusseura järjestää joka tiistai vakiovuoron Hiukkavaaran ampumaradalla, jonne ovat tervetulleita kaikki ammuntaharrastuksesta kiinnostuneet. Tiistain 5.10. vuoro on jo täynnä ennakkoilmoittautumisten johdosta, mutta tutustuminen on muutoin mahdollista joka tiistaina. Lisätietoja hallitus@pamry.fi.

6.10. klo 16.15: Uusien ilta – Tapiiri ry

Tapiiri palaa kampukselle pitkän etäilyn jälkeen. Kokoonnumme neljän jälkeen Cafe Hubissa ja toivotamme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet tutustumaan paikanpäälle. Myymme myös Tapiirin haalarimerkkejä!

6.10. klo 17: Frisbeerieha – Disquitos ry & Akateeminen Frisbeekerho (PERUTTU SATEEN VUOKSI)

​​Frisbeerieha on Disquitosin ja Akateemisen frisbeekerhon yhteistyön tuotos. Frisbeerieha alkaa yhteisillä ultimatepeleillä, mitä seuraa johdatus frisbeegolffiin. Ohjelmassa on myös muita frisbeellä pelattavia pelejä. Osallistuminen ei vaadi minkään tasoista osaamista etukäteen vaan tarkoituksena on viettää mukava iltapäivä frisbee puuhissa. Sijaintina on Linnanmaan yliopiston takana oleva kyykkästadion, joka on kasvitieteellistä puutarhaa vastapäätä. Tuu tsekkaan! 

6.10. klo 17.30: Soopa tutuksi – Soopa ry

Tapahtuman aluksi kerromme Soopan toiminnasta, jonka jälkeen ilta jatkuu leffaillan merkeissä klo 18:00. Voit tulla paikalle myös vain kuulemaan toiminnastamme, vaikka et jäisikään katsomaan elokuvaa. 

Tapahtuma järjestetään Soopan kololla (F1 rappu 2. kerros):
http://www.soopa.fi/wp-content/uploads/2017/06/kartta_uusikolo-1.png

7.10. klo 17:45-20:00: Avoimet treenit – Teekkaritorvet

Teekkaritorvet pitävät myös avoimet treenit torstaina 7.10. klo 17:45-20:00  Välivainion Tukikohdalla. Avoimissa treeneissä pääset tutustumaan toimintaan ja kokeilemaan soittamista orkesterissa. Teekkaritorviin haetaan jatkuvasti uusia soittajia!

8.10. klo 17: Musiikkijärjestöjen infotapahtuma – Cassiopeia, TeeKu, Yliopiston kamariorkesteri & Teekkaritorvet

Tapahtuma alkaa klo 17:00 Saalastinsalissa. Cassiopeia, TeeKu, Yliopiston kamariorkesteri ja Teekkaritorvet soittavat vuorollaan 15min setin ja esittäytyvät osallistujille. Esittäytymisinfon jälkeen suuntaamme Teekkaritalolle, jossa on hauskaa ohjelmaa ja pientä purtavaa. Tänne saavat osallistua musajärjestöläisten lisäksi kaikki musajärjestöistä kiinnostuneet!

Skip to content