Lainattavia välineitä

Välineiden lainaamisesta voit sopia kanslistimme Riitta Kalevan kanssa laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto(a)oyy.fi tai soittamalla numeroon 050 407 9623.

Tavarat ovat noudettavissa ylioppilaskunnan toimistolta.

PA-laitteisto

Lisätietoa tulossa pian.

Megafoni

OYY lainaa megafoniaan kaikille ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille. Megafoni lainataan lainasopimusta ja panttia vastaan. Lainasopimuksesta laaditaan kaksi saman sisältöistä kappaletta, joista toinen kappale jää ylioppilaskunnalle ja toinen kappale jää lainaajalle. Megafonin lainaamisesta peritään 30 € suuruinen pantti. Pantin saa takaisin, kun megafoni palautetaan puhtaana ja ehjänä.

Astiasto

OYY lainaa veitsiä, haarukoita, lautasia ja mukeja kaikille ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille. Astiat lainataan lainasopimusta ja panttia vastaan. Lainasopimuksesta laaditaan kaksi saman sisältöistä kappaletta, joista toinen kappale jää ylioppilaskunnalle ja toinen kappale jää lainaajalle. Astioiden lainaamisesta peritään 30 € suuruinen pantti. Pantin saa takaisin, kun astiat palautetaan puhtaina ja täysilukuisina. Jokaisesta hukatusta tai vaurioituneesta haarukasta, veitsestä, lusikasta, lautasesta ja kupista peritään 5 € suuruinen korvaus.

Airutnauhat

OYY lainaa airutnauhojaan (Suomen lipun väriset) kaikille ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille. Airutnauhat lainataan lainasopimusta ja panttia vastaan. Lainasopimuksesta laaditaan kaksi saman sisältöistä kappaletta, joista toinen kappale jää ylioppilaskunnalle ja toinen kappale jää lainaajalle. Airutnauhojen lainaamisesta peritään 30 € suuruinen pantti. Pantti saa takaisin, kun airutnauhat palautetaan puhtaina ja ehjinä.

Kannettava Suomen lippu

OYY lainaa kannettavaa Suomen lippuaan salkoineen ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille. Lippu salkoineen lainataan lainasopimusta ja panttia vastaan. Lainasopimuksesta laaditaan kaksi saman sisältöistä kappaletta, joista toinen kappale jää ylioppilaskunnalle ja toinen kappale jää lainaajalle. Lipun lainaamisesta peritään 30 € suuruinen pantti. Pantin saa takaisin, kun lippu salkoineen palautetaan ehjänä ja puhtaana.