Jatko-opiskelijaedustajien haku jatko-opiskelijajaostoon sekä yliopiston ja tutkijakoulun toimielimiin

Haku auki 14.11. asti!

Hakukuulutus

Jatko-opiskelijaedustajien haku jatko-opiskelijajaostoon sekä yliopiston ja tutkijakoulun toimielimiin

 

Haemme jatko-opiskelijaedustajia jatko-opiskelijajaostoon sekä yliopiston ja tutkijakoulun toimielimiin vuodelle 2020. Haussa ovat seuraavat opiskelijaedustajapaikat toimikaudelle 1.1.–31.12.2020.

Lisäksi haussa on myös opiskelijaedustajapaikka Oulun yliopiston tutkimusneuvostossa, jonka kausi on kaksivuotinen (1.1.2020–31.12.2021).

 

Tehtävät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden osallistua yliopiston päätöksentekoon sekä tohtorikoulutuksen kehittämiseen ja laadunvalvontaan. Tehtävät vaativat vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta ajaa jatko-opiskelijoiden etuja. Opiskelijaedustajat tekevät yhteistyötä jatko-opiskelijajaoston kanssa, mm. tuomalla yliopiston päätöselinten ajankohtaisia asioita keskusteltavaksi jaoston kokouksissa. 

 

Jatko-opiskelijajaoston tavoitteena on vaikuttaa tohtorikoulutuksen kehittämiseen ja edistää jatko-opiskelijoiden tasa-arvoisia oikeuksia ja hyvinvointia. Jaosto kokoontuu noin kerran 1-2 kuukaudessa.

 

Tutkijakoulun toimielimiin hakijan täytyy olla Oulun yliopiston tutkijakoulun opiskelija ja ilmoittautunut läsnäolevaksi alkavana lukukautena. Suomen kielen taito katsotaan eduksi. Ylioppilaskunta tarjoaa perehdytystä tehtäviin. Valittavien opiskelijaedustajien täytyy olla ylioppilaskunnan jäseniä vuonna 2020.

 

Lisätietoa avoinna olevista paikoista löydät halloped.fi-sivuilta: https://www.halloped.fi/fi/oulu.

Lähetä hakemuksesi halloped.fi-sivuilla viimeistään 14.11. Hakemuksen lähettämistä varten kirjaudu järjestelmään yliopiston tunnuksillasi. Voit hakea useaa paikkaa. Jos haet tohtorinkoulutustoimikuntaan, valitse oman alasi toimikunta.

 

Kerro hakemuksessasi, mikä on mielestäsi jatko-opiskelijajaoston rooli Oulun yliopistossa, miksi sinä olisit hyvä tähän tehtävään ja mitä haluaisit erityisesti kehittää tohtorinkoulutuksessa, jatko-opiskelijoiden asemassa tai jatko-opiskelijajaoston toiminnassa. Mainitse myös, mikä on pääaineesi ja missä vaiheessa jatko-opintojasi olet.

 

Hakemukset käsitellään jatko-opiskelijajaoston kokouksessa marraskuussa. Kokoukset ovat kaikille jatko-opiskelijoille avoimia ja myös hakijat ovat tervetulleita osallistumaan.

 

Lisätietoa:

Marian Tumanyan, jatko-opiskelijajaoston puheenjohtaja, marian.tumanyan@student.oulu.fi

Valtteri Törmänen, ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen asiantuntija, kopoasiantuntija@oyy.fi, 040 525 7821

www.facebook.com/ouludoctoralstudentssection/

https://www.facebook.com/groups/366950416739175/

Skip to content