Järjestöportaalin käyttöohje

Järjestöportaali kokoaa yhteen ylioppilaskunnan järjestöille tarjoamia sähköisiä palveluja, joita on kuvattu alempana.

Järjestöportaalin etusivu

Etusivulla näkyy kirjautumisen jälkeen ilmoitustaulu, jolla järjestösektori tiedottaa ajankohtaisista asioista. Yläpalkin linkeistä pääset etenemään portaalin eri toimintoihin.

Järjestön asiakirjat

Järjestön asiakirjat -sivulla järjestöt voivat toimittaa OYY:lle tarvittavia asiakirjoja sähköisesti. Seuraa järjestösektorin antamia ohjeita asiakirjojen toimittamista koskien. Asiakirjoja voi tallentaa portaaliin seuraavissa tiedostomuodoissa: doc, docx, xls, xlsx, pdf, rtf.

Koulutukset ja tapahtumat

Koulutukset ja tapahtumat -sivulla voit ilmoittautua OYY:n järjestämiin koulutuksiin tapahtumiin. Valitse Ilmoittaudu sen tapahtuman kohdalla, johon haluat ilmoittautua. Anna vaaditut tiedot ja valitse Ilmoittaudu.

Eräiden tapahtumien kohdalla tapahtuman vastuuhenkilön on hyväksyttävä kaikki ilmoittautumiset yksitellen. Tällöin saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun tapahtuman vastuuhenkilö on sen hyväksynyt. Myös hylätyistä ilmoittautumisista ilmoitetaan aina sähköpostitse.

Huomaathan, että voit ilmoittautua tapahtumiin myös ilman sisäänkirjautumista. Mikäli olet jo kirjautunut sisään, järjestelmä täyttää järjestösi tiedot ilmoittautumislomakkeeseen automaattisesti. Tarkista tässäkin tapauksessa lomakkeen tiedot huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Asiakirjapankki

Asiakirjapankki-sivulta löydät järjestöjä koskevaa informaatiota. Voit avata asiakirjan tai ladata sen omalle tietokoneellesi klikkaamalla sen nimeä.

Avustushaut ja kyselyt

Avustushakuihin ja kyselyihin vastaaminen muistuttaa paljon tapahtumiin ilmoittautumista. Avustushaut ja kyselyt -sivulla näet listan kaikista ajankohtaisista hauista ja kyselyistä. Valitse Vastaa kyselyyn haluamasi haun tai kyselyn kohdalla avataksesi sen vastattavaksi. Osa kysymyksistä voi olla pakollisia, jolloin kysymys on merkitty punaisella värillä. Vastattuasi kaikkiin haluamaasi kysymyksiin valitse Lähetä vastaukset. Jos haluat aloittaa alusta, valitse Tyhjennä lomake.

Lisätietoja

Kysymyksiä? Ongelmia? Kehittämisehdotuksia? Ota yhteyttä OYY:n järjestösektoriin portaalin palautesivulla tai sähköpostitse: jarjesto@oyy.fi
Unohtunut salasana