Katariina Sarja aloitti tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijana

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan uutena tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijana on aloittanut elokuun aikana Katariina Sarja. Sarja siirtyy tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijaksi projektityöntekijän tehtävästä.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan uutena tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijana on aloittanut elokuun aikana Katariina Sarja. Sarja siirtyy tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntijaksi ylioppilaskunnan projektityöntekijän tehtävästä. Toimiston arki on hänelle siis jo valmiiksi tuttua.

Asta Salomaan saappaisiin astuminen tuntuu suurelta ja tärkeältä, mutta myös hyvin innostavalta tehtävältä. Oulun yliopiston ylioppilaskunta tuntuu tiedostavalta ja virkeältä opiskelijayhteisöltä, ja toivon saavani opiskelijoilta ideoita tapahtuma- ja järjestösektorien kehittämiseen. Lisäksi haluan toivottaa ihan jokaisen opiskelijan mukaan ylioppilaskunnan tapahtumiin ja järjestöihin luomaan yhdessä maankuulua oululaista opiskelijakulttuuria, Sarja kertoo. 

Sarja opiskelee kirjallisuutta Oulun yliopistolla. Sarjan edeltäjä, tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntija Asta Salomaa jatkaa tehtävässään syyskuun puoliväliin saakka ennen siirtymistä uuden työnantajan palkkalistoille. 

– Katariina tuo joukkoomme väriä, monipuolista osaamista ja innokkuutta. Hänelle osa ylioppilaskunnan tapahtumista on jo tuotannon puolelta tuttuja, ja hän on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkkä iloitsee. 

Lisätiedot:

Katariina Sarja
tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija
katariina.sarja@oyy.fi

Kauko Keskisärkkä
pääsihteeri, Oulun yliopiston ylioppilaskunta
paasihteeri@oyy.fi

Skip to content