Kestävän kehityksen viikko Oulun yliopistolla 7.–11.10.

Kaikille avoimia tapahtumia kampuksella

Kärsitkö ilmastoahdistuksesta? Tuntuuko, että teoillasi ei ole merkitystä? Tule mukaan viettämään OYY:n ja Oulun yliopiston järjestämää kestävän kehityksen viikkoa 7.–11.10. Viikon aikana Linnanmaan kampuksella järjestetään lukuisia erilaisia, kaikille avoimia tapahtumia, kuten dokumentti-ilta, työpajoja ja paneelikeskustelu. Viikolla keskustellaan tulevaisuudesta, tutkimuksesta, elintavoista sekä siitä, kuinka yksilöiden lisäksi myös organisaatiot ja isommat toimijat voivat kantaa vastuunsa elinkelpoisen maapallon turvaamiseksi.

Kestävän kehityksen viikon koko ohjelman löydät Facebookista ja Oulun yliopiston verkkosivuilta.

Olemme kaikki samassa veneessä. Meillä on yliopistoyhteisönä mahdollisuus vaikuttaa, jos lähdemme kaikki mukaan etsimään ratkaisuja ilmastokriisiin. Kestävän kehityksen viikkoja järjestetään yliopistoissa eri puolilla Suomea syksyllä 2019. Linkit paikallisiin ohjelmiin syl.fi/syl/kehitysyhteistyo/. Keke-viikot saavat EU-rahoitusta FVR-hankkeen kautta.

Tämä asiakirja on tuotettu Euroopan unionin rahoitustuella. Tämän asiakirjan sisällöstä vastaa tuensaaja, eikä sen voida missään olosuhteissa katsoa heijastavan Euroopan unionin kantaa.

Skip to content